Home»TV»Snima se...»Duhovi, čudovišta, utvare, ubistva i žena od gume… Objavljen tizer za “Američke horor priče”, spinof čuvene serije

Duhovi, čudovišta, utvare, ubistva i žena od gume… Objavljen tizer za “Američke horor priče”, spinof čuvene serije

5
Shares
Pinterest Google+
Američke horor priče/Photo: printscreen
Američke horor priče/Photo: printscreen

Tvorac serije “Američka horor priča”, Rajan Marfi najavio je spinof seriju popularnog horora kome je dao ne tako originalan naziv – “Američke horor priče”.

Od 15. jula na kanalima FX i Hulu prikazivaće se po jedna horor priča, nevezana za ostale. Marfi je najavio 16 jednočasovnih epizoda koje će ispitivati mitove i legende strave i užasa.

Fanovi pozvani da izaberu temu 11. sezone “Američke horor priče”

Iako se zaplet još uvek krije, iz tizer trejlera koji je objavljen prošle nedelje nešto ipak može da se nasluti.

Tizer prikazuje ženu u koja je potpuno skrivena iza kostima od lateksa (žensku verziju kostima koji smo videli u “Američkoj horor priči: Kuća ubistva”) usred polja crvene trave. Ona potom ulazi u zastrašujuću kuću, punu duhova, paukolikih čudovišta, utvara koji na nju nasrću sekirom… Naposletku u sobi pronalazi muškarca u istom takvom kostimu i naizgled ga ubija.

Već zvuči “uvrnuto”… Autor “Američke horor priče” pravi komični mjuzikl sa Meril Strip, Nikol Kidman i Džejmsom Kordenom

Dok fanovi čekaju 10. sezonu originalne serije, koja je naslovljena sa “Double Feature”, ove epizode stižu da popune prazninu.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Let’s rock again! Wind Rock Fest od 29. jula do 1. avgusta na Vršačkom jezeru

Next post

Četvrt veka na sceni Samostalni referenti slave 2. jula u KST-u

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *