Glumica javno optužila Toma Kruza: To što on radi je zločin protiv čovečnosti. njegov kult je uništio moju porodicu…

0
231
Oglasi
Tom Kruz/Photo: movie printscreen
Tom Kruz/Photo: movie printscreen

Trenutno se u bioskopima širom sveta prikazuje nastavak kultnog filma “Top Gun”, a reklo bi se da su kao i uvek, mišljenja podeljena. Međutim, američka glumica Lija Remini “ustala je” protiv onih koji simpatišu Toma Kruza, osuđujući ga zbog njegovog angažmana u sajentološkoj crkvi.

Naime, Remini je postavila fotografiju na Tviter, koja je izazvala dosta polemike.

MRAČNE TAJNE TOMA KRUZA… BIVŠA MENADŽERKA OTKRILA KAKAV JE STVARNO SLAVNI GLUMAC KAD SE UGASE KAMERE

Inspirisana Fejsbuk objavom Kler Hedli, koja je godinama bila u vrhu sajentološke organizacije, a koja je i sama pre nekoliko dana na društvenim mrežama govorila o glumcu, Lija Remini je podelila printskrin njene objave.

“Drago mi je da svi fanovi Top Guna uživaju u novom filmu. Mene lično ovi nedavni postovi o novom filmu služe samo da me podsete na Toma Kruza i njegove zločine protiv čovečnosti”, piše u objavi.

SUJETA, MOJ OMILJENI GREH… TOM KRUZ IZ PROMO FILMA O SVOJOJ KARIJERI U MONTAŽI ISEKAO SVE SCENE SA NIKOL KIDMAN

“Tom Kruz promoviše opasan kult koji je uništio moju porodicu”, nastavila je Hedli. “Tako da ne, neću gledati film, niti ću ikada podržati ili odobriti prevaru ovog čoveka. Verujte mi, Tom Kruz tačno zna koga podržava i upućen je u sve zloupotrebe ove organizacije.”

Glumica Leja Remini je istakla da se zahvaljuje prijateljici na hrabrosti:

“Nastavila si da govoriš uprkos konstantnim napadima sajentološke ckrve. I kao što je Kler rekla u svom postu: Tom Kruz tačno zna šta se dešava u sajentologiji. Ne dozvolite da vas zavara šarm filmske zvezde”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime