Glen Danzig: “Cancel Culture” i slična sra** su krivi što nema nove punk eksplozije

0
444
Oglasi
Glen Danzig/Photo: facebook@Danzig
Glen Danzig/Photo: facebook@Danzig

Frontmen američke horor punk rock grupe The Misfits, Glen Danzig, u intervjuu za Rolling Stone je izjavio da su pokret “Cancel Culture” kao i slična “sra**” krivi ako nam se ne dogodi neka nova punk eksplozija.

Danzig je u intervjuu za Rolling Stone razgovarao o svom novom vampirskom špageti vestern filmu ‘Death Rider In The House of Vampires’, ali se i osvrnuo na svoju karijeru. Tako se prisetio da je bend radio pesme samo kako bi živcirao ljude, i izjavio da su u pesme ulazili sa stavom: “jeb** sve, jeb** sve ljude, jeb* se, jeb** svet”. Potom je rekao da se danas takve pesme više ne mogu napraviti.

ELVIS METALAC – MOŽETE LI TO DA ZAMISLITE? GLEN DANZIG MOŽE…

GLEN DANZING POTVRDIO: DESIĆE SE NEŠTO SA MISTFITSOM, PRIČAMO O TOME VEĆ NEKO VREME…

– Mislim da ljudi više nikada neće čuti nešto slično. Neće biti novih bendova koji će se pojaviti s takvim stavom jer će ih ugasiti i pre nego što se pojave. Danas je sve ispunjeno s ‘Cancel Culture’. To je probudilo razna sra** zbog čega danas ne možete da očekujete neku novu punk eksploziju zahvaljujući pokretu ‘Cancel Culture’. Danas je nemoguće očekivati nešto takvo. To se jednostavno više ne može dogoditi. Srećni smo što se dogodilo kad se dogodilo, jer se to više nikada neće ponoviti. Nikada više nećete imati nijedan od takvih bendova. Svi su nekako napadno veseli i svima je sve svejedno – rekao je vođa Misfitsa.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime