Glen Danzing potvrdio: Desiće se nešto sa Mistfitsom, pričamo o tome već neko vreme…

0
65
Glen Danzig/Photo: YouTube printscreen
Glen Danzig/Photo: YouTube printscreen

Glen Danzig je fokusiran na dugoočekivani album “Danzig Sings Elvis”, a dok je nedavno govorio o tom šrokektu za Rolling Stone, ukratko je progovorio i o svom drugom bendu, Misfits.

Tokom intervjua, Danzig je otkrio da su stvari za grupu trenutno bile prilično mirne, izuzev za nastup 4. maja na Domination Festivalu u Meksiku, koji je odložen zbog pandemije koronavirusa. Na pitanje da li Misfits planiraju neki izdanje uživo, ili možda novi muziku, Danzig je dodao:

– Da, videćemo. Razgovarali smo o nekim stvarima.

Otkako su se okupili na Riot Festu 2016. godine, Misfits su birali i birali gde žele da sviraju, izbegavajući klasičnu turneju i odlučujući se da krenu putem jednokratnih koncerata.

Elvis metalac – možete li to da zamislite? Glen Danzig može…

Na pitanje da li razmišlja o ponovnom okupljanju benda u smisli objalvjivanja albuma, pevač je rekao:

– Rasprodali smo Madison Square Garden. Hej, rasprodali smo ga. Kad se vratim unazad, čujem promotere i meadžere “Pank bend nikada neće napuniti Madison Square Garden”. I naravno, mi smo prvi punk bend koji je to ipak uradio. I ne samo da smo ga prodali, već smo ga rasprodali. Dakle, jebeno mi je teško zbog svih tih kretena koji sad verovatno prodaju hot dog na Šestoj aveniji.

U međuvremenu, kako je navedeno, Danzigu izlazi novi album. “Danzig Sings Elvis” izvodi muzilu svog omiljenog pevača, Elvisa Prislija. Nedavno je objavio i “One Night” i alnum je već dostupan za prednaridžbine. Zvanično izlazi 17. aprila.

HL/Izvor: loudwire.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime