Gile iz Barselone poslao video poziv fanovima na beogradski koncert Električnog orgazma…

0
339
Arsenal 2022 Elektricni orgazam/Photo: AleX
Oglasi

Srđan Gojković Gile pozvao je fanove na koncert u MTS dvorani 15. decembra, video porukom koju je snimio – u Barseloni.

Da podsetimo, kultni rok bend Električni orgazam proslaviće 40 godina od objavljivanja svog trećeg albuma “Les chansones populaires” velikim prednovogodišnjim koncertom u Beogradu.

“Les chansones populaires” je album sa obradama pesama poznatih svetskih bendova uz koje je Orgazam odrastao i koje su njima bile bitne. Ploča je objavljena davne 1983. godine za Jugoton i na njoj se nalazi 8 velikih pesama Rolling Stonesa, Beatlesa, Bouvija, Doorsa, Velvet Undergrounda, T-Rexa i drugih, a u prepoznatljivom stilu Električnog orgazma.

Električni orgazam u decembru u MTS dvorani svira “Les chansones populaires”…

Pored odabranih pesama sa pomenutog albuma, Električni orgazam će na koncertu, naravno, odsvirati i sve hitove uz koje su odrastale generacije poklonika rok muzike na ovim prostorima, kao što su “Igra rokenrol cela Jugoslavija”, “Zlatni papagaj”, “Bejbe ti nisi tu”, “Da si tako jaka”, “Nebo”, “Svečane bele košulje”, “Seks, droga, nasilje i strah”, “Ne postojim”” i mnoge druge.

Srđan Gojković Gile je optimista, uprkos svemu: Dobro je što još uvek ima mladih bendova koji žive rokenrol

Inače, juče je održana i promocija reizdanja i live albuma na vinilu u Jugoton prodavnici u centru Beograda, Reč je o tri diskografska reizdanja kuće Croatia Records: “Warszava ’81” (live album iz Varšave 1981), “En vivo en la Fábrica” (živi album snimljen u Tvornici kulture 2022. u Zagrebu), kao i slavljenički “Les chansones populaires” (reizdanje albuma), koji slavi 40 godina.

Tim povodom kultni beogradski rok bend Električni orgazam zakazao je druženje sa medijima i fanovima kao poseban događaj Meet & greet po uzoru na takve programe u svetu, što je oogućilo obožavaocima, medijima i slučajnim prolaznicima da saznaju više o pomenutim albumima i radu Električnog orgazma, kao i da bliže upoznaju sam bend.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime