Gibonni “preuzima” Akijev mikrofon: Prijatelj sam s mladićima iz Parnog valjka, to su gotovo porodični odnosi. Juče su me nazvali…

0
430
Oglasi
Gibonni/ Photo: Vedran Metelko (promo, Dallas Records)
Gibonni/ Photo: Vedran Metelko (promo, Dallas Records)

Gibonni je otkrio da će on biti jedan od pevača koji će nastupiti sa Parnim valjkom na koncertu u znak sećanja na Akija Rahimovskog koji će biti održan u Zagrebu 26. marta.

“Prijatelj sam s mladićima iz Parnog valjka preko trideset godina i to su odnosi koji odavno nisu kolegijalni, nego gotovo obiteljski.

Jučer su me nazvali sa željom da im se pridružim na 2-3 pjesme na koncertu 26.03. u Areni Zagreb u čast našeg Akija i naravno da sam tu za njih.

Sačuvati uspomenu na izvanrednog čovjeka i glazbenika, odati počast nekome tko je sa srcem kao kuća čitav život samo gradio mostove zaslužuje sve što možemo dati od sebe”, napisao je Gibonni na svom profilu na Facebooku, otkrivajući tako kako će biti jedan od onih koji će, makar te večeri, makar na nekoliko pesama, preuzeti “Akijev mikrofon”. A sve njemu u čast i za ljubav.

PARNI VALJAK U ČAST AKIJU SVIRA 26. MARTA U ARENI ZAGREB… SVI OSTALI KONCERTI SU OTKAZANI

Članovi Parnog valjka objavili su danas kako će stati na pozornicu i velikim koncertom pod naslovom “Valjak i prijatelji: Našem Akiju” u Areni Zagreb, 26. marta 2022., kroz note i stihove, slaviti čoveka kome je muzika bila život i koji je ono svoje najbolje pružao upravo nastupima uživo.

HL/Izvor: slobodnadalmacija.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime