GERILSKOM AKCIJOM DO NOVOG SPOTA… Devojke iz Nemesisa ekranizovale pesmu “Uprising“ sa svog debi albuma

1
277
Oglasi
Nemesis/Photo: Promo
Nemesis/Photo: Promo

Baš u petak, 13. (valjda protiv malera) devojke iz benda Nemesis počele su snimanje spota za svoju novu pesmu “Uprising”, koja će se naći na njihovom prvom albumu. Na setu je ekipa bila do duboko u noć, ali i čitavog dana u subotu, jer su devojke rešile da to bude spot o kojem se priča.

Naime, članice beogradskog melodic death metal benda na ovaj korak su se odlučile jer shvataju da živimo u vremenu u kome dominira vizuelna kultura i da publiku više interesuju takvi sadržaji. Pesma će se stilski blago razlikovati od prethodne dve koje su objavile, a da li je to bio pravi potez odlučiće, naravno, publika.

– Ovaj spot je definitivno nešto oko čega smo se najviše do sada potrudile i nadamo se da će publika to prepoznati kada ga vidi i čuje pesmu. Cela akcija je bila veoma gerilska jer su nam resursi bili ograničeni, ali je svaka od nas dala svoj maksimum da sve ispadne kako treba. Za snimanje i montažu spota zadužen je On-set studio koji čine Stefan Tasić i Magdalena Stanković, a miks i master pesme potpisuje Stevan Radoičić, ovim ljudima se posebno zahvaljujemo jer su u organizaciji spota učestvovali koliko i nas pet – kaže za Headliner.rs Selena Simić, bubnjarka benda.

Nemesis/Photo: Promo
Nemesis/Photo: Promo

S obzirom na to da je dobro poznato koliko je u današnje vreme istinski teško i skupo snimiti kvalitetan spot, nije čudno što devojke imaju zaista impozantan spisak ljudi kojima su želele da se zahvale za pomoć u realizaciji. Posebno zato što su u spotu imale i – helikopter!

– Želele bismo prvestveno da se zahvalimo Sari Krneti i Balkan Helicopters ekipi koja nas je divno ugostila tokom prvog dana snimanja i učinila da se osetimo kao velike rok zvezde. Pored toga moramo da se zahvalimo i Kulturnom centru Magacin, Sportskim terenima Novi Beograd, Bojanu Simiću, Zoranu Nestoroviću, Ivanu Srdanoviću, Igoru Jeliću, Tamari Tasić, Leu Ivaniševiću, Teodori Milutinović,Draganu Gavriloviću, Stefanu Simiću, Veljku Veljkoviću, Nikoli Vidojeviću,Vitu Kovačeviću, Urošu Miloševiću, Srđanu Zuviću i Radomiru Popoviću koji su nam tokom ovih dana pomagali oko snimanja i ustupili svoje resurse koji su nam nedostajali – kaže Selena.

Da li je sve vredelo velikog truda (a mi smo prosto ubeđeni da jeste) konačno ćemo saznati sredinom novembra, kad spot bude i zvanično objavljen.

Do tada, pogledajte kako je bilo na snimanju:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime