Genesis ponovo odložili povratničku turneju… “The Last Domino?” čeka septembar  

0
234
Oglasi
Genesis/Photo: facebook@genesis
Genesis/Photo: facebook@genesis

Genesis je potvrdio da je njihova turneja po Velikoj Britaniji i Irskoj, koja je trebalo da bude održaba tokom aprila ove godine, sada prebačena za septembar i oktobar zbog trenutne situacije s Covid-19.

Fil Kolins, Toni Benks i Majk Ratford trebalo je da započnu The Last Domino?  turneju u Dablinu a već kupljene ulaznice važiće i za nove datume.

“Odluka o ponovnom odlaganju turneje posledica je globalne pandemije, a čak i nakon vakcinacije još postoji ogromna količina neizvesnosti i neodgovorenih pitanja koja čine turneju u aprilu nemogućom” – naveo je bend u izjavi. “Podrazumeva se da se iz bilo kojeg razloga oni koji planiraju da prisustvuju koncertima neće osećati prijatno čineći to, pa premeštanjem turneje možemo da ublažimo neke od tih briga, a zauzvrat će to omogućiti bendu i ekipi da se pripreme s manje nepredvidljivosti i stvore show koji će i bend i fanovi ceniti i uživati u njemu”.


The Last Domino? turneja biće prva svirka koju je Genesis odsvirao od 2007. godine, a Fil Kolins prethodno je rekao Progu:

– Bilo je više razloga za to. Da smo to morali da radimo onako kako smo to nekad radili, mislim da to ne bih radio. Ali u današnje vreme to se može učiniti drugačije.

Benks je dodao:

– Nakon što je Fil završio svoju turneju, svi su pomislili:”Mogli bismo da razgovaramo o tome i vidimo da li je to dobra ideja”.

Kolinsu, Benksu i Ratfordu na bini će se pridružiti Nik Kolins na bubnjevima i dugogodišnji gitarista i basista benda Deril Stjurmer.

HL/Izvor: loudersound.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime