Gde ima, tu se i prosipa… Produkcija “No Time To Die” prosula 32.000 litara Coca-Cole po italijanskoj ulici zbog vratolomija Džejmsa Bonda

0
239
Oglasi
No time to Die/Photo: Landmark media
No time to Die/Photo: Landmark media

Ekipa filma “No Time To Die” otkrila je kako su upotrebili 32.000 litara Coca-Cole kako bi kaldrmisanu ulicu učinili manje klizavom za vratolomiju Džejmsa Bonda.

Prema rečima šefa kaskadera Lija Morisona, trik je smislio  lično Danijel Krejg, pre nego što je njegov kaskader Pol Edvards trebalo da udari u rampu pri 60 km/h, zakači zid i sleti na kaldrmu. Filmska ekipa potrošila je 55.000 funti na šećerno bezalkoholno piće koje je, nakon što se osušilo, ostavilo lepljive tragove na kamenju.

– Potrošio sam skoro 60.000 eura prskajući Coca-Colu oko Matere – rekao je Morison za Total Film. – Vrlo dugo već u karijeri prskam Coca-Colu na klizave površine.

Odabran najbolji Džejms Bond ikada… Anketa je bila velika, ali rezultati, kao i obično, diskutabilni

No time to Die/Photo: Landmark media
No time to Die/Photo: Landmark media

Dodao je da ovo piće takođe “čini da stvari izgledaju vrlo čisto nakon što se operu”.

“No Time To Die” u bioskope bi trebalo da stigne u aprilu sledeće godine, nakon što je dva puta premijera odlagana zbog pandemije korona virusa. Veruje se da će ovaj film biti Krejgova poslednja uloga Bonda.

A sad opet malo ona… Bili Ajliš lupila još jednu “recku”, oborila sve rekorde s pesmom iz “No Time To Die”

Glumac je odbranio odluku Warner Brosa da ponovo odloži premijeru rekavši:

– Ova stvar je veća od svih nas. Samo želimo da ljudi odu da pogledaju ovaj film na pravi način, na siguran način.  Bioskopi po celom svetu trenutno su zatvoreni. Film želimo da istovremeno objavimo po celom svijetu i ovo nije pravo vreme. Tako da držimo fige da 2. april 2021. bude naš dan.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime