A sad opet malo ona… Bili Ajliš lupila još jednu “recku”, oborila sve rekorde s pesmom iz “No Time To Die”

0
21
Bili Eliš/Photo: YouTube printscvreen
Bili Eliš/Photo: YouTube printscvreen

Mlada američka pevačica Bili Ajliš oborila je danas rekord u Velikoj Britaniji u prodaji pesme iz filma o Džejmsu Bondu, koja je objavljena pre nedelju dana.

Pesma “No Time To Die” koja se zove isto kao i film o čuvenom agentu 007, prodata je u 90.000 primeraka i u 10,6 miliona primeraka u audio strimingu za sedam dana. Pesma je direktno stigla na vrh kao najprodavanija u Velikoj Britaniji.

To je i najprodavanija pesma iz filmova o Džejmsu Bondu u prvoj nedelji od izlaska. U prvoj nedelji emitovanja 2012. godine, pesma “Skyfall” koju izvodi pevačica Adel prodata je u 84.000 primeraka. Bili Eliš je zajedno sa bratom Finijesom O’Konelom komponovala i snimala pesmu “No Time To Die”.

BILO JE PITANJE TRENUTKA… Bili Eliš predtsvaila modnu kolekciju, ludu baš kao što je i ona…

Pesma sadrži grandž melanholiju koja je već prepoznatljiva za mladu umetnicu. Pevačica koja ima tek 18 godina i peva u novom žanru pank-rok stila, već je postala nova vrsta pop zvezde. Ona je ove godine dobila nagrade Granmy u nekoliko kategorija, među kojima za album godine, pesmu godine, muzički snimak godine i otkriće godine.

Ona je najmlađa umetnica koja je snimila muziku za film o Džejmu Bondu, čiji novi nastavak izlazi u aprilu. To je peti i verovatno poslednji film za Danijela Krejga (51) koji glumi čuvenog britanskog agenta.

HL/Izvor: B92.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime