“Gangsta Paradise” ponovo na top listama širom sveta…

0
565
Oglasi
Coolio, promo

“Gangsta’s Paradise”, hit singl iz 1995. godine koju je pevao pokojni američki reper Coolio, ponovo je ušao na top liste prvi put posle 25 godina od objave.

Prema Billboardu, multiplatinasta pesma ponovo je ušla na listu Hot R&B/Hip-Hop pesama i na listcu Hot Rap pesama. Trenutno se nalazi na 16. mestu prve liste, dok je na 11. mestu na drugoj. Osim toga, pesma se trenutno nalazi na 45. mestu Billboardove liste Global 200, koja prati ukupni uspeh singlova širom sveta.

MIŠEL FAJFER SE OPROSTILA OD KULIJA: I POSLE 30 GODINA SE NAJEŽIM KAD ČUJEM “GANGSTA’S PARADISE”

Izvan SAD, pesma se takođe vratila na listu – u Ujedinjenom kraljevstvu je ponovo ušla na listu singlova na 55. mesto, a na Hip-Hop/R&B listi na deveto mesto. Takođe, “Gangsta’s Paradise” se ponovo našao u top 100 u zemljama a kao što su Grčka (broj 22), Belgija (broj 50), Češka (broj 56), Litvanija (broj 62) i Poljska (broj 65).

Ponovno oživljavanje “Gangsta’s Paradise” dolazi kao deo opšteg porasta slušanosti kataloga pokojnog repera. Otkako je šreminuo, Cooliove pesme imale su oko 19,6 milijuna streamova samo u SAD – što je ukupni porast od 264,3 posto.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime