Frontmen Imagine Dragons posle novog spota “Bones”: Stalno sanjam o tome kako da pobedim smrt…

0
595
Oglasi
Den Rejnolds/Photo: YouTube printscreen
Den Rejnolds/Photo: YouTube printscreen

Posle hit pesme “Enemy” s impresivnim rezultatima slušanosti u celom svetu, Imagine Dragons predstavili su “Bones”, prvi novi singl s njihovog predstojećeg albuma “Mercury – Act 22”. Pesma na duhovit način analizira život i smrt.

– “Bones” je odraz moje stalne opsednutosti konačnošću i krhkošću života – otkriva frontmen Imagine Dragonsa Den Rejnolds i dodaje: – U stalnoj sam potrazi za nekim dokazima koji će mi potvrditi da je život u bilo kakvom smislu zaista večan. Dok se u to ne uverim, barem u pesmi mogu da sanjarim o pobedi nad smrću.

Imagnie Dragons - Bones, cover
Imagnie Dragons – Bones, cover

Na pesmi su radili Mattman & Robin, švedski kantautorski/produkcijski dvojac koji stoji i iza singla “Enemy” i koji se može pohvaliti saradnjama s imenima kao što su Nik Jonas i Selest. Osim toga, valja spomenuti da je “Bones” miksovao vlasnik 14 Grammy nagrada – Serban Genea.

DEN REJNOLDS, FRONTMEN IMAGINE DRAGONSA, ODGOVORIO NA KRITIKE SLIPKNOTA, 1975 I FOSTER THE PEOPLE… OTAVITE NAS NA MIRU, MI SMO SEBI AUTENTIČNI

U međuvremenu, “Enemy” je premašio brojku od 1,24 milijarde streamova, a impresivno je i da se pesma – od izlaska krajem oktobra 2021. – i dalje nalazi u Top 5 na Global Spotifyju i Amazon Musicu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime