Den Rejnolds, frontmen Imagine Dragonsa, odgovorio na kritike Slipknota, 1975 i Foster the People… Otavite nas na miru, mi smo sebi autentični

0
192
Oglasi
Imagine Dragons/Photo: wikiopedia.org
Imagine Dragons/Photo: wikiopedia.org

 Već deset godina trpim kritike i druge bendove koji govore izuzetno grube stvari o mom bendu, rekao je Den Rejnolds, pevač Imagine Dragonsa i odgovorio je svojim kritičarima nakon što je Kori Tejlor rekao da su zamenili Nickelback kao najgori bend na svetu.

Prošle nedelje, frontmen Slipknota opisao je bend iz  Las Vegasa kao “užasan” i rekao da su Nickelback “preneli palicu” poslegodina rasprostranjenog ismejavanja.

Rejnolds je reagovao tako što je prozvao Slipknot, The 1975 i Foster The People za prethodno kritikovanje benda, iako Tejlora nije spomenuo posebno po imenu.

– Već deceniju se bavim kritikama i drugim bendovima koji govore izuzetno grube stvari o mom bendu. – napisao je Rejnolds u otvorenom pismu objavljenom na Instagramu.

 

1

A post shared by Daniel Coulter Reynolds (@danreynolds) on

 

U nastavku je napisao: – Nije ono što bih nazvao “pravednom kritikom” (što uvek pokušavam da dobijem i naučim od drugih), nego zaista konjski iz*et. Reči ispunjene zlobom i mržnjom, koje su predviđene da hrane ljudsku potrebu da se smeju jedni drugima na nesavršenosti i neuspesima.

– Stajao sam tiho i trpeo godinama. To je doprinelo depresiji s kojom sam se suočio od mladosti. Ne kažem to u potrazi za saosećanjem, već samo kao činjenicu. To nije osoba koja mi izaziva osećaj stresa i depresije, već ono što čini svetu koji smo stvorili kao bend – nastavlja Den.

Rejnolds je dodao:

– Prešao sam preko činjenice da momci iz drugih bendova (The 1975, Foster The People, Smashing Pumpkins, Slipknot itd.) osećaju potrebu da loše govore o mom bendu iz bilo kojeg razloga. Neosećam gnev prema njima zapravo, samo više od tuge da ova industrija prihvata, čak slavi taj mentalitet.  

– Moje kolege iz benda su neki od mojih najboljih prijatelja. Mi smo autentični sami sebi i nastojimo da donosimo pozitivnost i osnaživanje svetu. Mi ćemo nastaviti da radimo upravo to – završio je Rejnolds oštro.

Smatra se da Rejnoldsova referenca na The 1975 dolazi nakon što je pevač Mat Hili kritikovao bend u 2017. godini.

 – Pesme kao što su “Radioactive” od Imagine Dragons, moglo bi se nazvati i “Pikachy Banana”. To je ništavilo –  rekao je Hili tada za Q Magazin.

Foster The People, u međuvremenu, našalili su se 2018. godine da oni daju Imagine Dragons materijale koji nisu uspeli da uđu na njihove albume.
Iako njihova muzika može da podeli kritičare i savremenike, Imagine Dragons je ove godine proslavio značajnu prekretnicu kada je “Radioactive” prešao milijardu pregleda na YouTubeu.

HL/Angelina Bogdan/Izvor: NME

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime