Frontmen grupe Muse ima teoriju: Tramp je kriv što Putin radi ovom svetu šta hoće…

0
250
Oglasi
Met Belami/Photo: YouTube screenshot
Met Belami/Photo: YouTube screenshot

Met Belami, frontmen grupe Muse, tvrdi da je “vladavina podela” Donalda Trampa omogućila Vladimiru Putinu da “izaziva haos” na Zapadu. Muzičar se ove teme dotakao dok je za NME pričao o novom albumu “Will Of The People”, koji će biti objavljen u avgustu.

– Potrebna nam je revolucija sve dok smo slobodni. Vreme je bitno, jer sada i ovde postoji šansa. Postoji prozor za divnu novu vrstu političkog modela ili socio-ekonomske strukture koja bi mogla biti zaista dobra. Dobra promena je moguća, ali problem je u tome što imate ove autoritarce koji shvataju da mogu da iskoriste poremećaj – rekao je Belami.

MUSE PREDSTAVILI “COMPLIANCE”, JOŠ JEDAN SINGL SA NOVOG ALBUMA “WILL OF THE PEOPLE”

Potvrđujući da su “ovi autoritarci” referenca na Trampa, muzičar je opisao bivšeg američkog predsednika kao “najgoreg od najgorih”.

– Ono što je uradio je da je uništio zemlju stvaranjem masovne podele – rekao je Belami i dodao:

VIŠE OD BIZNISA… FRONTMEN BENDA MUSE POSTAO VLASNIK MANUFAKTURE KOJA MU PRAVI GITARE

– U svakom slučaju, veliki vođa je neko ko može da ujedini svoj narod protiv spoljnih pretnji, a on je uradio upravo suprotno od toga. On ih je sve naterao da se okrenu jedni protiv drugih, i to je zapravo dovelo do toga da ceo Zapad postane dovoljno ranjiv, gde Putin može da radi ono što sada radi… To je njegovo potpuno nepoznavanje snaga koje ujedinjuju Zapad, poput NATO-a i liberalne demokratije. to je izazvalo ovaj haos – objasnio je.

“SOUTH PARK” ISMEVA PUTINA I, NARAVNO, OPET SU PREŠLI GRANICU… OTKRILI “PRAVI RAZLOG” ZBOG KOGA JE ZAPOČEO RAT

Upitan da li misli da je Putin “vukao” Trampove “konce” dok je bio na vlasti, Belami je odgovorio:

– Rekao bih da je to više slučaj Putinovog razmišljanja: “Hajde da podstaknemo haos – podele”. I što je više mogao da stvori ovu demontažu Zapada, veća je verovatnoća da će uspeti da se izvuče sa onim što je već dugo želeo da uradi, a to je da povrati stare sovjetske države – rekao je Belami.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime