#freebritney… Šer javno rekla ono o čemu se ćuti: Otac drogira Britni Spirs da bi mu “pravila pare”

0
267
Oglasi
ŠEri Britni Spirs/Photo: facebook
ŠEri Britni Spirs/Photo: facebook

Muzička ikona Šer na strani je koleginice Britni Spirs koja je bori da sud ukine starateljstvo koje otac ima nad njom i upravljanjem njenom imovinom.

Pevačica, koja uvek govori ono što milsli i za to često koristi Twitter, navela je da Britni treba pomoć jer kontroverzno starateljstvo, po njenom mišljenju, traje predugo.

Britni ne može da upravlja svojim bogatstvom od 2008. godine kada je, posle nervnog sloma, to počeo za nju da radi otac Džejmi uz pomoć tima advokata.

Šer je objalodanila i ono što se godinama priča po Holivudu, a to je da Britnin tim drogira slavnu pop pevačicu kako bi nastupala, tj. “pravila pare”, budući da je jedna od najuspješnijih muzičkih ličnosti u istoriji šou biznisa.

Legendarna Šer se danima javno dopisuje sa obožavoacima Spirsove i priključila se trendu #freebritney. Nedavno je bilo organizovano saslušanje u sudu o starateljstvu, ali do medija nije došlo o čemu je tačno bilo reči.

 

Šer je koleginici, sa kojoj je u prošlosti trebalo da snimi duet, želela da pošalje podršku, a svojim stavovima raznežila je obožavaoce vlasnice hitova “Baby one more time”, “Toxic”, “Gimme more”…

https://www.youtube.com/watch?v=nmlnZTmMWmA

HL/17Izvor: CdM

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime