Fotograf Brajan Rašić: Čuo sam se Kojom, drži se i pozdravlja vas sve…

0
216
Oglasi
Dušan Kojić Koja/ Photo: AleX
Dušan Kojić Koja/ Photo: AleX

Čuo sam se juče sa Kojom, pozdravlja sve i drži se, rekao je fotograf Branislav Brajan Rašić na otvaranju izložbe “Novi talas u Beogradu: Paket aranžman (1981 -2021), govoreći o Dušanu Kojiću Koji, osnivaču Šarla Akrobate i vođi Discipline kičme, prenosi portal nova.rs.

KO KAŽE DA KLINCI NE VOLE DISCIPLINU… ŠKOLARCI IZ ODŽAKA SNIMAJU SPOT PODRŠKE DUŠANU KOJIĆU KOJI

Dušan Kojić Koja (61), osnivač benda Šarlo akrobata i frontmen Discipline kičme, poslednje dve godine je u Londonu, gde se oporavlja od moždanog udara koji je preživeo jula 2019. Koja je tada otišao da poseti sestru u Engleskoj i nakon udara hitno je smešten u bolnicu, a mediji su pisali i da je tada bio uveden u indukovanu komu da bi mu dali dovoljno vremena za oporavak.

Brajan Rađić/Photo: YouTube printscreen
Brajan Rašić/Photo: YouTube printscreen

Kojini prijatelji su u povremenom kontaktu sa Kojom i od tada povremeno stižu vesti o tome da se oporavlja. Kako se nezvanično može saznati, muzičar je smešten u jednom domu za odrasle, gde teško može da ga poseti čak i njegova sestra, zbog striktnih mera protiv širenja korona virusa.

Oseća se bolje, navode njegovi prijatelji, oporavlja se i vežba u rehabilitacionom centru ojačava levu stranu tela, a sa njima razgovara telefonom ili se dopisuju porukama.

HL/Izvor: nova.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime