Ešton Kučer nije imao pojma ko je Hari Stajls: Čoveče, baš si dobar u karaokama…

0
453
Ešton Kučer i HAri Stajls/Photo: The Ranch, promo/Menart promo
Oglasi

Holivudski glumac Ešton Kučer javno se izvinio pop zvezdi Hariju Stajlsu što, kada su se prvi put upoznali, na jednoj karaoke zabavi, nije imao pojma ko je on.

– Samo želim da kažem da mi je žao, Hari Stajlse. Ali stvarno si dobar u karaokama, čoveče. Ozbiljno, baš dobar – kazao je Kučer, prenosi N1.

Hari Stajls pokrao Bitlse? Šta vi mislite…

Verovali ili ne, još uvek postoje ljudi koji ne znaju ko je Hari Stajls, a Ešton Kučer je jedan od njih, piše magazin Rolling Stone. Naime, glumac se u nedavnom intervjuu za Esquire prisetio svog prvog susreta sa verovatno najpopularnijim pevačem današnjice, na jednoj karaoke zabavi kod zajedničke prijateljice, kada je pohvalio njegov nastup, potpuno nesvestan o kome se zapravo radi.

– Postoji jedna izuzetna pevačica, možda i najbolja pevačica današnjice, sa kojom smo, sticajem okolnosti, komšije. Organizovala je karaoke žurku i imala nastup koji nije sa ovoga sveta, i bio sam u fazonu – to je tako nefer. A onda ustaje ovaj drugi klinac i otpeva pesmu grupe ABBA – ispričao je Kučer.

Baz Lurman nije hteo Harija Stajlsa za ulogu Elvisa: On je sjajan, ali…  

Zatim je zajedno sa suprugom Milom Kunis prišao tom momku, oduševljen njegovom izvedbom.

– Čoveče, moram da ti kažem nešto. Ti si karaoke majstor. Stvarno si dobar. Mislim, stvarno dobar – obratio se Kučer Hariju Stajlsu.

Skroman kao i uvek, pevač je odgovorio: – Hvala, čoveče, hvala ti. Stvarno to cenim.

Ešton Kučer otkrio: Nisam znao da li ću ponovo moći da čujem, vidim i hodam

Glumački par se kasnije kod drugih gostiju na zabavi raspitivao ko je taj momak koji tako dobro peva.

– Prišli smo jednom svom prijatelju i rekli mu: ‘Bože, taj tip je bio stvarno dobar’, na šta je on rekao: ‘To je Hari Stajls.’ Samo sam pitao: ’Ko je to’ – naveo je Kučer i dodao kako je Mila Kunis odmah povezala “dva i dva” i pokušala da mu objasni da je reč o pevaču iz benda One Direction.

– To je momak iz boj benda! On je profesionalni pevač – rekla mu je supruga posle čega se, kako je priznao, samo osećao loše, budući da nije shvatio da je bio u društvu pop ikone.

– Pomislio sam: ‘O, Bože, sada se osećam kao kreten. On je profesionalni pevač, a mi pokušavamo da mu kažemo da je dobar’. Samo želim da kažem da mi je žao, Hari Stajlse. Ali stvarno si dobar u karaokama, čoveče. Ozbiljno, baš dobar – rekao je Kučer na kraju svoje priče.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime