Ešton Kučer otkrio: Nisam znao da li ću ponovo moći da čujem, vidim i hodam

0
391
Oglasi
Ešton Kučer/Photo: The Ranch, promo
Ešton Kučer/Photo: The Ranch, promo

Ešton Kučer, glumac koji se proslavio ulogom u kultnoj seriji “Vesele sedamdesete”, progovorio je o teškoj bolesti

Poznati glumac koji je 2021. godine završio čak dva puta u bolnici i to zbog toga što je jeo samo jednu voćku, otkrio je da ga je autoimuni poremećaj ostavio bez sposobnosti da vidi, čuje ili hoda.

UBICA DEVOJKE EŠTONA KUČERA OSUĐEN NA SMRT… HOLIVUDSKI TRBOSEK I DALJE TVRDI DA JE NEVIN

Ešton Kučer otkrio je s kakvim posledicama se suočio.

– Pre dve godine, imao sam taj čudan, super redak oblik vaskulitisa koji mi je oborio vid, pokvario mi je sluh, uništio moju ravnotežu – rekao je Kučer (44) i dodao da mu je trebalo oko godinu dana da ponovo izgradi svako čulo.

ZVEZDI “VESELIH 70-IH” I  ČLANU SAJENTOLOŠKE CRKVE PRETI 45 GODINA ZATVORA ZBOG SILOVANJA

Vaskulitis je veoma redak autoimuni poremećaj koji može izazvati upalu krvnih sudova, što rezultira ograničenim protokom krvi. Postoji mnogo vrsta vaskulitisa, ali većina utiče na najmanje jedan organ.

– Ne cenite to baš dok ne nestane – rekao je Kučer. – Dok ne kažete, ‘Ne znam da li ću ikada moći ponovo da vidim, ne znam da li ću ikada moći ponovo da čujem, ne znam da li ću ikada ću ponovo moći da hodam… Imam sreće što sam živ – dodao je on, prenosi Page Six.

Sada potpuno oporavljen od užasnog zdravstvenog straha, glumac kaže da ne dozvoljava da mu bilo koji izazov stane na putu ka uspehu.

– Onog trenutka kada počnete da vidite svoje prepreke kao stvari koje su napravljene za vas, da vam daju ono što vam treba, tada život počinje da postaje zabavan, zar ne? Počinjete da surfujete iznad svojih problema umesto da živite ispod njih –rekao je Kučer.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime