“Emo girl”… Alternativna poslastica dvojca Machine Gun Kelly i WILLOW

0
279
Oglasi
Machine Gun Kelly, Willow/ Photo: Meeno Peluce (promo, Universal Music Serbia)
Machine Gun Kelly, Willow/ Photo: Meeno Peluce (promo, Universal Music Serbia)

Alternativni dvojac – Machine Gun Kelly i WILLOW predstavili su zajednički video singl “Emo girl“ koji je ujedno i najava za predstojeći MGK album pod nazivom “Mainstream Sellout“.

WILLOW se, kao jedna od ikona najnovijeg talasa pop-punk zvuka, može pohvaliti uspešnim nizom singlova od kojih je gotovo svaki preslušan nekoliko miliona puta.

Ova mlada muzičarka prošle godine je objavila četvrto studijsko izdanje pod nazivom “Lately I Feel Everything“, sa kojeg se posebno izdvojila numera “Transparentsoul“ na kojoj je učestvovao poznati bubnjar, autor i muzički producent Travis Barker sa kojim i MGK često sarađuje.

Machine Gun Kelly, Willow/ Photo: Meeno Peluce (promo, Universal Music Serbia)
Machine Gun Kelly, Willow/ Photo: Meeno Peluce (promo, UM Serbia)

Machine Gun Kelly hrabro donosi alternativni zvuk u mainstream sferu i u tome mu nema ravnog. Uskoro se planiraju veliki nastupi na popularnim sportskim događajima – u Las Vegasu će nastupiti kao glavna zvezda “2022 NHL All-Star Game“ meča, a najavljen je i posebni zajednički performans sa Halsey u sklopu “Bud Light Super Bowl“ muzičkog festivala.

Pojavljivanje albuma “Mainstream Sellout“ na tržištu možemo da očekujemo krajem marta ove godine.

Video singl “Emo girl“ u Srbiji je dostupan na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime