Elen Dedženeris progovorila o optužbama za zlostavljanje saradnika: Izvinite, nisam znala, neću više nikad…

0
408
Oglasi
Elen Deženeris/Photo: prinzscreen
Elen Deženeris/Photo: prinzscreen

Voditeljka Elen Dedženeris je konačno progovorila i izvinila se bivšim članovima osoblja zbog svojih negativnih iskustava, nakon što je istraga potvrdila “nedostatke u svakodnevnom upravljanju” u emisiji koju vodi.

Internu istragu emisije “Elen” pokrenula je prošle nedelje kompanija Warner media, nakon što je 10 nekadašnjih članova osoblja iznelo u javnost tvrdnju da su maltretirani. Iako, navodno, Elen nije bila lično upletena ni u jedan od incidenata, od nje se traži da progovori i preuzme određenu odgovornost.

KRAJ JEDNE VELIKE KARIJERE? POKRENUTA ISTRAGA PROTIV ELEN DEDŽENERIS, BIVŠI RADNICI JE OPTUŽUJU ZA RASIZAM I ZLOSTAVLJANJE

Elen se putem pisma izvinila onima koji su zaposleni u emisiji, obećavši da će obezbediti bolju radnu atmosferu.

Rekla sam svima u našem prvom susretu da će ova emisija biti mesto sreće – niko nikada neće podići glas i prema svima će se postupati s poštovanjem”, piše u saopštenju.

“Očigledno se nešto promenilo i razočarana sam zbog toga i žao mi je”, nastavlja ona.

Elen je porekla da je znala za bilo kakvu nepravdu na snimanju potvrđujući da još veruje u moto emisije, koji glasi “da treba biti prijatan prema svima”.

Voditeljka je takođe dodala da neki ljudi “nisu radili svoj posao” kako treba kada im je ostavila pojedine upravljačke elemente u emisiji.

Smatra da kao neko čije se ime vezuje za emisiju treba da preuzme deo odgovornosti i trenutno sa kompanijom Warner media pokušava da ispravi greške i propuste.

HL/Izvor: b92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime