Home»TV»Kraj jedne velike karijere? Pokrenuta istraga protiv Elen Dedženeris, bivši radnici je optužuju za rasizam i zlostavljanje

Kraj jedne velike karijere? Pokrenuta istraga protiv Elen Dedženeris, bivši radnici je optužuju za rasizam i zlostavljanje

2
Shares
Pinterest Google+
Elen Dedženeris/Photo: facebook@ellentv
Elen Dedženeris/Photo: [email protected]

Nakon što je više ljudi koji su radili na emisiji istupilo i progovorilo o užasnim uslovima u kojima su radili ali i ponašanju voditeljke Elen Dedženeris, sada su konačno pokrenute i zvanične procedure protiv nje.

Emisija Elen Dedženeris je pod internom istragom nakon zabrinjavajućih tvrdnji o rasizmu i zastrašivanju bivših zaposlenih.

Televizijska emisija je proteklih nedelja bila na udaru kritika zbog optužbi bivših radnika, koje uključuju i razorno otkriće da postoji niz zabrinjavajućih ponašanja iza ove vrlo popularne emisije.

Kako piše Variety, kompanija Warner media, koja je vlasnik emisije, sada pokreće internu istragu o onome što se dogodilo iza kulisa.

Direktori kompanije Warner bros i televizijski producenti kompanije poslali su memorandume o optužbama i čeka se sledeći korak.

Da podsetimo, emisije Elen Dedženeris suspendovana je pre nekoliko nedelja.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

Bočeli se pravda: Niste vi mene dobro razumeli...

Next post

Sad su i zvanično - insitucija... Fredi i Queen na poštanskim markicama Royal Maila

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *