Ed Širan: Zbog ćerke sam prestao da pijem, ranije nisam imao dovoljno dobar razlog…

0
253
Oglasi
Ed Širan/ Photo: youtube.com printscreen
Ed Širan/ Photo: youtube.com printscreen

Slavni pevač Ed Širan otkrio je da je zbog ćerke Lire rešio da “znatno smanji alkohol”.

Kako kaže, uvek je znao da ima problema s tim, ali ranije nije imao dovoljno dobar razlog zašto bi prestao. Roditeljstvo ga je i te kako promenilo.

– Otac sam predivnoj devojčici, evo, već deset meseci i super je. Inače, dok sam se spremao za tu ulogu oca, sve sam knjige iščitao koje sam mogao, ali nisu mi pomogle. Čim je došla, postavila je svoja pravila i morali smo da učimo ponovo. Ali zaista je neverovatno – rekao je pevač, piše Mirror.

Ed Širan otkrio: Ja sam zavisnički tip ličnosti, u stanju sam da jedem i pijem dok se ne ispovraćam

– Pričali su mi da je to neopisiva ljubav pa sam se i bojao da ću je možda voleti više od supruge? Ali, u pitanju je neka potpuno nova ljubav. I velika briga.  Znatno sam smanjio alkohol zbog nje… Uvek sam znao da imam problem, dvadesete sam proveo u borbi, ali nikad do sad nisam imao dovoljno dobar razlog da kažem sebi: “Dosta je bilo” – otvorio je dušu on.

Ed Širan se vratio u igru, i to kao – vampir… Stigao novi, euforični singl “Bad Habits”

Širan ističe da je i pre znao da prestane da konzumira alkohol, ali samo na kratak vremenski period, nakon čega bi se rado opet vratio svom poroku.

– Umeo sam da prestanem na po nedelju, dve, ali vratio bih se brzo čaši. Sve dok nije došlo vreme da budem odgovoran muž i, sada, otac, nije mi pošlo za rukom da stvarno stanem iza svoje reči. Tad, kad se tako nešto desi, znaš da si porastao. Da imaš obaveze. I evo, zrela sam i odrasla osoba, koja pije vodu – zaključio je Širan.

HL/Izvor: nova.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime