E šipak! Niko neće znati kraj “Game of Thrones” pre emitovanja poslednje epizode

0
275
Oglasi

Kao što većina fanova “Game of Thrones” zna, HBO je hakovan ove godine, što je dovelo do toga da “procure” scenariji, a zatim i epizoda “The Spoils Of War” iz sedme sezone, koja je tek trebalo da se emituje.

GOT/ Photo: youtube.com printscreen
GOT/ Photo: youtube.com printscreen

Izgleda da su producenti ipak pronašli efikasan sistem prevencije, koji bi trebalo da spreči da se sazna šta će desiti u poslednjoj epizodi, pre njenog zvaničnog emitovanja.

Naime, prema Kejsiju Blojsu, direktoru programa HBO mreže, snimaće se više verzija završetka osme sezone kako bi se izbeglo “curenje”.

– Znam da će se završetak serije snimati u više verzija, tako da niko neće znati šta će se ustvari dogoditi. Morate to da uradite kada su u pitanju dugačke serije. Jer, kada nešto snimate, ljudi znaju o čemu se radi. Zato će se snimati više verzija, tako neće postojati pravi, definitivni odgovor na pitanje šta će se desiti – sve do samog kraja – rekao je Blojs.

Čak i zvezde “Game of Thrones” moraće da gledaju završnu epizodu serije, kako bi saznali ko će preživeti ovaj krvavi blokbaster.

Game of Thrones/ Photo: imdb.com
Game of Thrones/ Photo: imdb.com

Produkcija šest epizoda poslednje sezone “Game of Thrones” počinje u oktobru i mogla bi trajati sve do avgusta 2018. godinea to bi značilo da sezona možda neće početi do 2019. godine.

Napomenimo i to da HBO još uvek nije objavio zvanični datum emitovanja.

– Naši producenti pokušavaju da izračunaju potrebni vremenski okvir za snimanje, kao i to koliko će vremena imati za specijalne efekte – rekao je Blojs.

Produkciju dodatno komplikuje i činjenica da je ova serija snimana na različitim kontinentima, a prethodne lokacije uključuju Maltu, Maroko, Španiju, Hrvatsku, Island, Škotsku i Severnu Irsku.

Izvor: bosonoga.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime