Džez pevačica Jelena Jovović sa bendom Shoomagnions u klubu Bluz i pivo 7. marta

0
249
Oglasi
Jelena Jovović/ Photo: Dalibor Danilović

Jelena Jovović, jedna od najboljih srpskih ali i evropskih džez pevačica sa svojim bendom Shoomagnions dolazi u klub Bluz i Pivo (Cetinjska 15) 7.marta, u 20h.

Ne propustite priliku da čujete u klupskoj atmosferi interpretaciju stvari sa najnovijeg albuma “Night Bird”, ali takođe i već poznate numere sa albuma “Heartbeat”.

Bend Shoomagnions, sačinjen od izvanrednih muzičara kao što su Aca Pejčić (klavijature), Milan Nikolić (kontrabas), Aleksa Milijanović (bubnjevi), Aleksandar Petrović (gitara), Tom Fedja Franklin (perkusije) i Ivan Klačar (tenor saksofon), obećava da će ovo veče ispuniti prostor emocijom i izvanrednim izvođenjem.

Jelena Jovović, nedavno je proslavila tridesetogodišnjicu svoje izuzetne karijere. Ona ostaje jedna od najpoštovanijih džez vokalistkinja ne samo na Balkanu, već i u Evropi. Njeno prisustvo na sceni je jedinstveno, što potvrđuju i reči džez velikana poput Flore Purim, Čaka Izraelsa i Marka Marfija.

Jelena Jovović/ vizual/Photo: Dalibor Danilović

Album “Heartbeat” osvojio je srca publike širom sveta, a njegovim izdanjem Jelena je postala sinonim za moderni pristup džezu sa izuzetnim interpretacijama i emocijom koja dira srce slušalaca. Novi album “Night Bird” nastavlja tu priču i već je dobio pohvale kao instantni klasik.

Karte se mogu nabaviti po ceni od 600 dinara u klubu Bluz i Pivo svakog dana od 12 do 23h ili rezervisati pozivom na broj +381631773750. Broj mesta je ograničen. Za više informacija, posetite Facebook stranicu kluba Bluz i Pivo.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime