Dženifer Lorens, kao i uvek, što na um to na drum: Da budem iskrena, spavala sam sa rediteljem…

0
683
Dženifer Lorens - Mother
Oglasi

Holivud je prepun glumaca koji vole da ostanu face i učinili bi sve da ne ispadnu glupi pred kamerama. Ali Dženifer Lorens je takva jajva jeste.

Zvezda “No Hard Feelingsa” retko se suzdržava kada priča o svojim blamovina, bilo da se radi o njenom viralnom padu na dodeli Oskara ili otkrivanju detalja o zabavi poske dodele koja se na kraju završika tako što je povraćala pred Majli Sajrus.

Kao što se i očekivalo, zadržala je istu energiju kada je davala intervju u vezi svog novog filma “Mother!”.

Povratak golotinje u filmove… Skinule se čak i Dženifer Lorens i Skarlet Johanson… ali, zašto?

Dženifer Lorens, koja je uglavnom poznata po akcionim filmovima i komedijama, pojavila se u svetu horor žanra sa “Mother!”2017. Misteriozni horor pratio je pesnika i njegovu suprugu u napuštenoj kući. Odnos para stavljen je na test kada upadnu nepozvani gosti.

Daren Aronofski je režirap “Mother!” – film u kome se nigde u priči ne pominje ime lika.

Reditelj, koji je takođe režirao “Crnog labuda”, poznat je po kombinovanju melodramatičnih i uznemirujućih elemenata u vidu psihološke fikcije. Dakle, nije uvek lako shvatiti svaki detalj njegovih filmova u jednom dahu. Stvari nisu ništa manje izazovne za glumce koji rade sa njim.

Dženifer Lorens pokrenula lavinu nezadovoljstva: U redu je da Dikaprio bude bolje plaćen od mene…

Tokom njenog pojavljivanja u emisiji Watch What Happens Live (ta Daily Stars), Lorens je voditelj Endi Koen pitao koliko razume film. Glumica, dobitnica Oskara, onda je iznenadila odgvoorom:

– Biću iskrena. Pa, spavala sam s režiserom, pa sam imala “priručnik . Dakle… pet? Ili četvorka. Ali ako nekome zatrebaju neki saveti o razumevanju njihovih filmova, znate šta da radite!

Prema IMDb-u, zvezdi “Passengera” je rad na ovom projektu bio toliko težak da je uzela godinu dana pauze od snimanja filmova.

Lorens (33) je uvek bila iskrena o vezi sa Aronofskim, koji je 21 godinu stariji od nje.

Dženifer Lorens i Kris Pret su sami u svemiru…

Godine 2018. nastupila je na WTF-u u podkastu Marka Marona i podelila kako se zaljubila u reditelja. Zvezda “Igre gladi” je rekla:

– Uleteo je, zaludeo me, otišao. Cela stvar je verovatno trajaa sat i po, a onda sam pomislila, on je zgodan. Sećam se da sam držala svog psa i zatvorio vrata i kada su se vrata zatvorila rekao sam: ‘Pipi, to se zove varnica.’ Kulirao me posle devet meseci, možda i duže, što me je jednostavno ubilo … Mislim, bila sam zaljubljena u njega otprilike dve godine. I dalje ga mnogo volim – rekla je ona.

Par se razdvojio u novembru 2017. a Lorens se kasnije udala za trgovca umetničkim delima Kuka Maronija 2019. godine.

HL/Izvor: fandomwire.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime