Džejms Hetfild ima predlog: Neka neko napravi mikrofon sa ugrađenom slamčicom…

0
1839
Metallica/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Frontmen benda Metallica Džejms Hetfild ima zanimljiv predlog za pronalazače: napravite mikrofon sa ugrađenim slamčicama.

– Mogu da možda pijuckam malo vode dok sviram, znate, neku vrstu slamke na mikrofon… To bi moglo da bude super – rekao je Hetfild u nedavnom izdanju bendovog podkasta The Metallica Report.

Nisu imali pojma da stvaraju hit za sva vremena… Džejms Hetfild je bio užasnut kad je čuo gudače u “Nothing Else Matters”

Međutim, čini se da hidratacija nije jedina stvar koju bend može da poboljša tokom nastupa, kaže frontmen. Kako on to objašnjava, ruke su mu uvek pune dok rifuje, tako da ne može da se kreće okolo sa mikrofonom, ograničavajući njegovo kretanje i interakciju sa publikom.

– Ne držim mikrofon, ne mogu nigde da idem. Dakle, (moglo bi) da bude mikrofonskih stanica svuda – rekao je Hetfild i dodao:

Hetfild, pošteno: Mi smo pojedinačno prosečni muzičari, ali zajedno…

– Naš momak koji brine o monitoringu (morao bi) da me juri za sve mikrofone, ne može da ih otvori sve jer to zvuči suludo, posebno na zatvorenom stadionu.

Sin Džejmsa Hetfilda: Mnogo me nervira što me stalno upoređuju s tatom

Da bi izbegao haos stalnog uključivanja i isključivanja mikrofona, Hetfild je takođe predstavio još jedan “inovativan predlog”.

– Ako nosite nešto i nalazite se na dva metra od mikrofona, uključite ga, tako nešto. Tako da bi to (toncu) malo olakšalo, ai meni takođe – rekao je Hetfild, prenosi NME.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime