Džejmi Foks, prvi put posle “medicinske komplikacije”: Otišao sam do pakla i vratio se nazad…

0
305
Džejmi Foks/Photo: screenshot YouTube
Oglasi

Holivudska zvezda Džejmi Fols obratio se obožavaocima prvi put pošto je u aprilu hospitalizovan zbog ‘medicinske komplinkacije’.

“Pre svega, želim da kažem hvala svima koji su se molili i slali mi poruke”, rekao je Foks na početku videa objavljenog na njegovom Instagram profilu u petak.

Glumčeva ćerka Korin u aprilu je objavila vest da je Foks u bolnici, ali da je ‘već na putu oporavka’ dok je snimao Netflixov film “Back in Action” u Atlanti. U to vreme nije dala mnogo detalja o strahu za zdravlje.

Foks je od tada uglavnom izbegavao javna pojavljivanja, a propustio je i premijeru filma “They Cloned Tyrone” u junu. Ranije ovog meseca uočen je na jahti u jednom od svojih prvih pojavljivanja u javnosti posle nekoliko meseci.

Džejmi Foks već danima u bolnici, lekari i porodica ne otkrivaju šta mu je…

U maju je Korin objavila novosti o oporavku svog oca pošto su medijski izveštaju sugerisali da se njegova porodica priprema za najgore.

“Moj tata je pre više nedelja izašao iz bolnice, oporavljao se. Zapravo, juče je igrao pickleball! Hvala svima na molitvama i podršci!”, napisala je tada na Instagramu.

Oskarom nagrađeni glumac takođe nije otkrio mnogo detalja o svom zdravlju u videu od petka, ali je dodao:

Džejmi Foks se posle tri nedelje prvi put oglasio iz bolnice…

“Prošao sam kroz nešto što sam mislio da nikada neću proći. Znam da je mnogo ljudi čekalo ili želelo da čuje novosti, ali da budem iskren s vama, jednostavno nisam želeo da me vidite kao tog čoveka. Želim da me vidite kako se smejem, dobro se zabavljam, zbijam šale, snimam film, televizijsku emisiju. Nisam želio da me vidite kako iz mene vire cevi i pokušavam da shvatim hoću li izdržati”, dodao je.

Glumac je u videu izrazio veliku zahvalnost svojoj sestri i ćerki na podršci tokom oporavka, poručivši da su mu ‘spasile život’.

“Njima, Bogu, mnogim velikim medicinskim ljudima, hvala. Ne mogu da vam opišem kako je sjajan osećaj imati svoju porodicu u takvoj situaciji, a svi znate da su se dobro držali, zaštitili su me, a to je ono što se nadam da svi mogu imati u takvim trenucima”, poručio je.

Kontroverzni komičar Dejv Šapel napadnut tokom nastupa, Džejmi Foks skočio da ga brani…

U videu je Foks demantovao glasine koje su se proširile na društvenim mrežama da je ‘slep ili paralizovan’.

“Kao što vidite, oči rade, oči rade savršeno. Nisam paralizovan, ali… otišao sam do pakla i nazad, a moj put do oporavka takođe je imao neke rupe. Ali vraćam se i mogu da radim”, rekao je.

Foks je zaključio video zahvalivši svim svojim obožavaocima na kontinuiranim molitvama, ljubavi i podršci.

“Volim sve i volim svu ljubav koju dobijam. Ako s vremena na vreme samo briznem u plač, to je samo zato što je bilo teško, čoveče. Bio sam bolestan, čoveče”, rekao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime