Džej Lo posle 10 godina objavljuje album, ali i “ekstravagantan film” o sebi “This Is Me… Now”

0
137
Dženifer Lopez, screenshot YouTube
Oglasi

Dženifer Lopez je otkrila da će uskoro izaći njen novi album i film o njenom životu, koji će obradovati milione njenih fanova.

Posle skoro deset godina, pop zvezda objavljuje novi album pod nazivom “This Is Me… Now“, a istog dana, 16. februara 2024. biće prikazan i njen propratni muzički film, otkrila je na svom Instagramu.

Film režira Dejv Mejers, a prema saopštenjima za javnost, film je “ekstravagantna vizuelna i audio gozba sa impresivnom koreografijom, kostimima i mnogim zvezdama u kameo ulogama“.

Brajan Adams objavio novi singl i otkrio detalje o novom studijskom albumu… i šta tu rade Džej Lo i Ed Širan

Tizer albuma prikazuje pevačicu kako spaljuje rukom pisanu belešku od 24. decembra 2002, ubrzo nakon što je otkazana njena veridba sa Benom Aflekom.

“Život je težak, ali ti si sladak. Hvala ti na poklonu. Nadam se da ti se dopada cveće. Rekao si mi da ti nikad neće biti dosta. Verujem ti”, navodi se u pismu sa potpisom B.

Dženifer Lopez otkrila zašto je zacrnila svoju profilnu sliku na svim društvenim mrežama i obrisala sve objave na Instagramu

Uz snimak dramatičnog spaljivanja pisma, Dženifer Lopez kaže:

“Kada sam bila mala, kada su me pitali šta želim da budem – odgovor je uvek bio – zaljubljena”. U objavi se nalazi i kolibri, za koje je rekla da je bila jedna od njenih omiljenih ptica u prošlosti, a 2022. je čak ukrasila svoju božićnu jelku ornamentima kolibrića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime