Džef Bridžis posle borbe s tumorom i kovidom: Bio sam spreman da se predam, da odem sa ovog sveta…

0
219
Oglasi
Džef Bridžis/Photo: fx promo
Džef Bridžis/Photo: fx promo

Oskarovac Džef Bridžiz otkrio je magazinu People kako je bio “prilično blizu smrti” nakon što je oboleo od kovida 19 dok je bio na hemioterapiji. Naime, 72-godišnjoj zvezdi u oktobru 2020. dijagnostikovan je limfom.

Bridžiz je potvrdio kako su mu lekari našli tumor veličine 30 centimetara puta 22 santimetra.

– Bilo je kao da imam dete u telu. Ali nije bolelo – rekao je glumac.

Bridžiz je gotovo odmah započeo hemioterapiju kroz infuzije, a potom i oralnu hemioterapiju.

– Dobio sam koktel koji je delovao i to neverovatno brzo. Ta stvar je doslovno eksplodirala u meni – rekao je on.

KRALJ RIBARA SE NE PREDAJE LAKO… DŽEF BRIDŽIS POBEDIO RAK, PA KORONU

Međutim, stigao je januar 2021. a glumčevo stanje opasno je narušila infekcija kovidom. Budući da su mu hemioterapijski tretmani ozbiljno oslabili imuni sistem, Bridžizovo telo nije imalo gotovo nikakvu odbranu od korona virusa.

– Moje telo bilo je nemoćno. To je ono što čini hemioterapija, oduzima vam imuni sistem. Nisam imao čime da se borim protiv korone. Rak je postao ništa u poređenju sa kovidom – rekao je glumac.

HOLIVUD ISPOD RADARA… DA LI STE PRIMETILI OVE SKRIVENE PORUKE U BIOSKOPSKIM BLOKBASTERIMA?

Bridžiz je proveo pet meseci u bolnici zbog korone. Bio je toliko slab da bez pomoći medicinske sestre nije mogao ni da se okrene u krevetu, a boca kiseonika bila je njegova svakodnevica.

– Bio sam prilično blizu smrti. Lekari su mi stalno govorili: ‘Džefe, moraš da se boriš. Ne boriš se. I da, bio sam spreman da se predam. Spreman za odlazak. Plesao sam već ples sa smrću – otkrio je glumac do kojih granica očaja je stigao.

Bridžiz je preživeo. Izborio se i sa rakom. I vratio se glumi. Upravo naslovnicom magazina People započeo je promociju za kriminalističku seriju “The Old Man”. Serija se zasniva na istoimenom trileru Tomasa Perija iz 2017, a Bridžiz igra Dena Čejsa, bivšeg operativca CIA koji je proveo decenije skrivajući se od svoje bivše agencije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime