Home»Film»Kralj ribara se ne predaje lako… Džef Bridžis pobedio rak, pa koronu

Kralj ribara se ne predaje lako… Džef Bridžis pobedio rak, pa koronu

4
Shares
Pinterest Google+
Džef Bridžis/Photo: @JeffBridgesOfficia
Džef Bridžis/Photo: @JeffBridgesOfficia

Pre 11 meseci 71-godišnji glumac i osvajač Oskara Džef Bridžis objavio je kako mu je dijagnostifikovan limfom. Posle meseci lečenja ove vrste raka Bridžis je u ponedeljak objavio na svojoj internet stranici kako je limfom u remisiji ali i kako se u međuvremenu zarazio korona virusom od kojeg se izlečio.

U rukom pisanoj objavi Bridžis je objasnio kako se rak veličine 30 x 22 santimetra smanjio na veličinu malo manju od klikera. Međutim, dodao je kako ga je hemoterapija oslabila pa su se on i njegova supruga tada zarazili i koronom. Zbog toga je pet nedelja proveo u bolnici.

OBRIJAO GLAVU, NABAVIO PSA… DŽEF BRIDŽIS OTKRIO DA VODI TEŠKU BITKU S KANCEROM

“COVID me dobro rasturio ali dva puta sam se vakcinisaoi sada se osećam daleko bolje”, napisao je Briddžis dodajući kako je u nekim trenucima osećao nepodnošljivu bol ali da se, gledano u globalu, oseća srećno i veselo.

“Ovaj susret sa smrtnošću doneo mi je i pravi poklon. Život je kratak i prelep. Ljubav je svuda oko nas, dostupna je celo vrijeme. Samo se treba otvoriti i primiti poklon. Često želimo neki drugi poklon koji nam život ne daje. Pa ko bi želeo rak i COVID? Pa… ispada da sam to ja. Ja bih, jer sam morao da naučim više o ljubavi, naučim o stvarima o kojima ne bih nikada da se nisam razboleo”.

Bridžis se ujedno zahvalio medicinskom timu ističući kako su mu omogućili da dovede svoju ćerku Hejli do oltara na njenom venčanju i zapleše s njom bez ičije pomoći.

f e e l I n’ b e t t e r – but COVID kicked my ass.
Visit jeffbridges.com/latest for an update.

Posted by Jeff Bridges on Monday, 13 September 2021

Za ulogu u filmu “Ludo srce” Džef Bridžis je 2009. godine osvojio Oskara, a još šest puta je bio nominovan za tu nagradu. Osim kultne uloge u filmu “Veliki Lebowski”,  neke od njegovih najpoznatijih uloga bile su u filmovima “Kralj ribara”, “Iron Man”, “Tron”, “Čovek zvan Hrabrost”, “Sve ili ništa”…

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Nekoliko čudnih stvari koje verovatno niste znali o filmovima Kventina Tarantina

Next post

Tri male ptice smetaju "glavonjama"... Ajaksu zabranjeno da igra u Bob Marli dresovima u Ligi šampiona

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *