Dvojac Overmono objavio debitantski album “Good Lies”

0
162
Overmono/ Photo: Elliot Morgan
Oglasi

Pre nekoliko dana, Overmono je predstavio debitantski album pod nazivom “Good Lies”.

Album je najavljen singlovima “Is U”, “Good Lies”, “Walk Thru Water” i “Calling Out”, a objavljen je u digitalnom i fizičkom formatu za XL Recordings.

Od nastanka, dvojac Overmono prikupio je bazu fanova koja ih najavljuje kao jednog od najuzbudljivijih novih EDM izvođača u Velikoj Britaniji.

Izdanje “Good Lies” sveobuhvatno je ostvarenje inovativnog zvuka koji su kultivisali poslednjih nekoliko godina i predstavlja zvučne pejzaže koji prevazilaze klupske okvire.

Semplirani vokali Trizah, Smerz i CASISDEAD koji su nekada bili uglavnom o ljubavi, preoblikovani su u niz višežanrovskih elektronskih zvukova, snažno euforičnih koliko i melankoličnih.

Overmono/ Photo: Elliot Morgan

Za Overmono ova godina se već pokazala kao veoma uspešna: kreirali su soundtrack za Givenchyjevu reviju, nastupili su kao headlineri na koncertima širom Australije i Amerike uključujući i njihov debi na Coachelli.

Pojavili su se i kao posebni gosti The Chemical Brothers prije povratka u UK, gde su održali nastup iznenađenja u ozloglašenom bristolskom Bear Pitu, i nastupili kao glavni izvođači na ponovnom pokretanju klupskih večeri Joya Orbisona ‘Just For You’ u kultnom londonskom klubu Fabric.

Uspešna godina će se očigledno i nastaviti pošto Overmono nastupaju kao glavni izvođači na GALA festivalu u Peckhamu, a zatim nastavljaju na End of the Road, Primavera Sound festivalu, AVA Festivalu i Otherlands.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime