Dočekasmo “Novi život”… Park objavio ceo album na Jutjubu

0
190
Oglasi

Prvi album benda Park pod nazivom “Novi život” (Lampshade Media) dostupan je od 5. decembra za streaming i download na najvećim muzičkim servisima, na linku: https://lampshademedia.lnk.to/novizivot, a od danas ga možete u celosti preslušati i na Jutjubu na linku:  http://bit.ly/2r6uzJh.

Park/ Photo: Facebook @ParkBandBg
Park/ Photo: Facebook @ParkBandBg

Beogradski bend Park donosi novu energiju na domaću rok scenu svojim specifičnim zvukom koji objedinjuje tvrđi gitarski zvuk sa nežnijim notama akustične gitare.

Ponekad agresivan poput Foo Fightersa, a na momente emotivan kao Farside, Park uspešno miri svoja dva suprotstavljena lica ulivajući modernom rok zvuku na našim prostorima jedan novi život.

“Novi život“ je prvi album benda i na njemu se nalazi 14 pesama od kojih su 12 autorske, jedna bonus akustična verzija i jedna obrada.

Photo: Promo
Photo: Promo

Tekstovi pesama su na srpskom jeziku, sa tematikom inspirisanom svetom oko nas, životom generalno, putevima samospoznaje, prijateljstvom i ljubavima…

Park čine šestorica zabavnih momaka koji žele da prodrmaju i probude sve oko sebe: Dušan Smiljanić Lumber (gitara i glavni vokal), Miloš Đurica (akustična gitara i prateći vokal), Damir Duraki (bubanj i vokal), Milen Zlatanović Zmolen (gitara i prateći vokal) i Miljan Đukić (bas gitara).

Pogledajte spot za prvi singl “Agape” sa aktuelnog albuma “Novi život”…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime