Dobra vest je da Nik Kejv radi na novom albumu Bad Seedsa. Loša, ne ide mu baš najbolje…

0
317
Nik Kejv (Exit 2022)/ Photo: AleX
Oglasi

Nik Kejv je na svom blogu The Red Hand Files objavio da je počeo da piše pesme za novi album Bad Seedsa ali da nije zadovoljan onim što je do sada uradio.

– To je i dobra i loša vest. Dobra vest – jer ko ne želi novi album Bad Seedsa? Loša vest – jer moram da napšem tu prokletu stvar. Počeo sam da pišem u 9 sati ujutro 1. januara. Sada je 6. januar, prošlo je skoro nedelju dana i napisao sam nekoliko stvari, ali nisu baš dobre, ili možda jesu, teško je reći. Nastala je neka vrsta klonulosti, trajne i predvidljive – napisao je poznati australijski muzičar.

Nik Kejv (Exit 2022)/ Photo: AleX

Prošle su četiri godine otkako su Nick Cave & the Bad Seeds objavili “Ghosteen” (2019), a posle njega “B-Sides & Rarities (Part II)” 2021.

Kejv je od tada bio zauzet solo projektima, sarađujući sa Vorenom Elisom na njihovom zajedničkom albumu “Carnage” (2021) i spoken-wordu “Seven psalams” (2022).

Nik Kejv otkrio kako je nastala njegova jedina tetovaža

Prošle godine, Kejv je izložio set keramičkih skulptura u finskom Muzeju umetnosti Sara Hildén zajedno sa Bradom Pitom i glumio je u “Before They Wer Gods”, TV seriji o muzičaru i švedskoj rock legendi Thåströmu koji su postali prijatelji još u detinjstvu.

Tako to fanovi vide… Nik Kejv & the Bad Seeds objavili novu verziju spota “Vortex”

Godinu dana pre, dakle 2021, Kejv je glumio u filmu H. G. Velsa “The Electrical Life of Louis Wain” prenosi nacional.hr.

Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime