DLM, Samostalni referenti i Rihter na prvom Rock ‘n’ Rakija festu u Beogradu…

0
122
DLM/ Photo: Dušan Mirković
Oglasi

Šta se dešava kada se spoje rakija i rok muzika saznaćemo u subotu 2. decembra 2023. godine u Dorćol Placu u Beogradu gde će biti održan prvi Rock ‘n’ Rakija festival.

Kad je reč o “rakijskom programu”, koji počinje od 17 časova, gostima će se predstaviti 20 domaćih destilerija koje su većinom male porodične destilerije. Pored tradicionalnih rakija od šljive, dunje, kruške i kajsije, gosti će moći da probaju i neke potpuno nove ukuse. Rakije će se prodavati po promotivnim cenama.

Rock n’ Rakija press

Potom, od 20 čsova, sledi koncert na kome nastupaju Deca loših muzičara, Samostalni referenti i Rihter

Deca loših muzičara su publici poznati kao odličan live bend neobičnog zvuka, koji na svojim koncertima pravi atmosferu za pamćenje. Trenutno rade na novom albumu koji će biti objavljen sledeće godine.

Samostalni referenti su prvi beogradski ska bend, a njihov zvuk čini mešavina ska i pank muzike, sa izraženim deonicama trube i trombona, pojačane violinom i harmonikom, što ih čini jednom od vodećih koncertnih atrakcija u čitavom regionu.

Rihter je beogradski alternativni rok bend koji je osnovan u decembru 2021. godine, a njihova pesma “Za nas” trenutno se emituje na svim rok stanicama u zemlji. Bend trenutno snima svoj album prvenac.

Prodaja ulaznica za koncert je u Rakija marketu u Beogradu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime