Devojka preminula od vrućine na koncertu Tejlor Svift, otac traži pravdu…

0
332
Tejlor Svift/Photo: screenshot YouTube
Oglasi

Tragedija koja se dogodila na koncertu Tejlor Svift u Brazilu, kada je devojka Ana Benevides preminula, trese svetsku javnost. Sada se oglasio i otac nesrećne devojke koji je očajan.

Naime, u petak, neposredno pred koncert popularne pevačice, dogodila se nesreća. Usled velikih vrućina, jedna od posetiteljki nastupa je umrla.

Brak ionako nije lak. ali šta kad žena obožava Tejlor Svift, a muž ne može da je podnese…

Pisalo se najpre da se tragedija desila u toku nastupa, ali je muzička zvezda kasnije izjavila da se sve odigralo pre nego što je ona stala na binu.

Za brazilske medije sada se oglasio otac mlade Ane.

– Izgubio sam ćerku jedinicu, srećnu i inteligentnu devojčicu. Trebalo je da diplomira psihologiju idućeg aprila, štedela je novac za to. Nemam reči da izrazim svoju bol. Otišla je od kuće da ostvari svoj san i umrla je – rekao je otac za brazilske novine Folha de S. Paulo (preko Hindustan Timesa).

On zahteva da se istraže okolnosti pod kojima je preminula:

– Želim da se utvrdi da li je zaista bilo zabranjeno da se donese voda, je li bilo nemara u pružanju pomoći.

Neverovatno… Fanovi Tejlor Svift na koncertu u Sijetlu izazvali zemljotres jačine 2,3 stepeni

Bilo je navoda da je Tejlor Svift rekla obezbeđenju da daje vodu publici na ulazu u stadion gde je održan koncert, a pojavio se snimak koji prikazuje kako pevačica baca flaše sa vodom fanovima. Ona je više puta prekidala nastup i tražila vodu za okupljene obožavaoce.

Kako piše Folha de S.Paulo, Ana Benevides se onesvestila, reanimacija je sprovedena na stadionu i trajala je 40 minuta, ona je na putu do bolnice doživela drugi srčani zastoj. Umrla je ubrzo nakon što je hospitalizovana, piše Page six. U Riju de Žaneiru je tog dana bilo 38 stepeni, ali je subjektivan osećaj bio kao da je živa u termometru bila iznad ove brojke.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime