Depeche Mode bi mogli da ponove uspeh Kejt Buš zahvaljujući – “The Last of Us”

0
335
The Last od Us, promo
Oglasi

HBO serija “The Last of Us” već je “kupila” sve, ganove kultne igre ali i one koji su sasvim novi u franšizi. Kolosalni budžet serije je u potpunosti prikazan u prvoj epizodi dok smo gledali kolaps društva i počeli da istražujemo uništenu budućnost.

Fotografija koja je pogodila fanove Depeche Mode… život ide dalje…

Premijera se završila tako što su Džoel, Eli i Tes napustili Boston QZ, a radio je treperio i počeo da pušta jednu pesmu. Pesmu Depeche Mode iz 1987. “Never Let Me Down Again”, sa njihovog šestog albuma “Music for the Masses”. Emitovanje pesme u velikoj TV emisiji pokazalo se veoma unosnim za muzičare, kao što su dokazali Kejt Buš i Metallica koji su uzleteli na top listama zbog toga što su imali ključne trenutke u “Stranger Things”.

Pevač Depeche Mode priznao: Već godinama se borim “sindromom varalice”, pitam se da li sam dovoljno dobar…

Kao takvi, i pesma i Depeche Mode su trenutno u trendu na društvenim mrežama jer novi slušaoci prelaze put do Spotifyja da dodaju pesmu na svoje liste.

Zanimljivo je da pesma nije bila samo deo zvučnog zapisa, već ključni element zapleta. Tokom epizode ​​vidimo da se pesme koriste kao način za prenošenje kodiranih poruka. Hit iz 1960-ih znači “nothing in”, pesma iz 70-ih je ” new stock” a pesma iz 80-ih (kao “Never Let Me Down Again”) zlokobno znači – “trouble”.

HL/Izvor: wegotthiscovered.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime