Home»Muzika»Fotografija koja je pogodila fanove Depeche Mode… život ide dalje…

Fotografija koja je pogodila fanove Depeche Mode… život ide dalje…

4
Shares
Pinterest Google+
Depeche Mode/Photo: press promo
Depeche Mode/Photo: press promo

Na Instagram profilu grupe Depeche Mode osvanula je fotografija na kojoj se vide članovi ove grupe Martin Gor i Dejv Gan kako rade u studiju.

– Pronalaženje stabilnosti u onome što znamo i volimo, i fokusiranje na ono što životu daje smisao i svrhu – piše komentar uz fotografiju koja je objavljena na profilu grupe.

IZNENADA PREMINUO ENDI FLEČER, KLAVIJATURISTA I OSNIVAČ GRUPE DEPECHE MODE

PRVA OBJAVA DEJVA GANA I MARTINA GORA POSLE SMRTI KOLEGE ENDIJA FLEČERA IZ GRUPE DEPECHE MODE

Sama fotografija je emotivna, jer na njoj nema Endija Flečera, koji je preminuo pre nekoliko meseci. Usledila je “lavina” komentara obožavalaca.

“Fotografija jako pogađa, bez Endija. I dalje ćete imati našu podršku.”, “Nastavite dalje, zbog Endija.”, “I dalje je među nama i vama! Duše nikada ne umiru.”, neki su od komentara.

Bilo je i onih gde se misli da njih dvojica rade na novom albumu Depeche Mode, a čak je bilo i apela da pozovu nekadašnjeg člana grupe Alana Vajldera (napustio je Depeche Mode sredinom devedesetih).

“Osećam novi album!”, “Pozovite Alana Vajldera za novi album u znak sećanja na Endija”, “Ovo je tako uzbudljivo. Nadam se nekom novom materijalu koji će nas sve inspirisati u sećanjima zauvek”, još su neki od komentara.

Previous post

Sve što ima da se kaže, Duško Radović je smetio u jedan aforizam... tačan pre 38 godina, još tačniji danas

Next post

Poslušajte dosad neobjavljeni demo snimak Lua Rida za "Men of Good Fortune"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.