Deni Devito otkrio delić stripa koji radi za DC Comics… Ovako izgleda njegov Pingvin

0
927
Oglasi
Deni Devito kao Pingvin/Photo: promo
Deni Devito kao Pingvin/Photo: promo

Deni Devito podelio je na Tviteru kratak pogled na njegovu verziju Pingvina, u predstojećoj strip priči koju glumac koju piše za DC Comics.

Ranije je objavljeno da će Devito raditi na stripu, u čast 80. godišnjice superzlikovca u umetničkom prikazu Dena More.

Na društvenoj mreži, DeVito je objavio delić stripa “Gotham City Villains Anniversary Giant#1”, zajedno sa njegovim varijantama izgleda naslovnice.

“Gotam možda štiti Mračni vitez, ali ovu veliku metropolitsku destinaciju takođe muče neki od najsmrtonosnijih, najpodlijih zlikovaca u DC univerzumu!”, piše u sinopsisu stripa “Gotham City Villains Anniversary Giant #1”, koji će biti u prodaji od 30. novembra.


Deni Devito se 1992. pojavio kao Osvald Koblpot, zvani Pingvin, u nastavku Tima Bartona “Batman Returns”. Ta uloga je verovatno i dalje omiljena mnogim fanovima zbog nezaboravnog portreta poznatog superzlikovca, koji je prikazan još mnogo puta nakon toga – ali nikada kao što je to Devito uradio.

Maskiran za Oskara… Kolina Farela kao Pingvina nisu prepoznale ni kolege glumci iz filma “The Batman”

Najnovijeg Pingvina sada tumači Kolin Farel uz Roberta Patinsona u filmu “The Batman”. Prošle godine, Deni Devito je govorio o kastingu i rekao da je Farel dobar izbor.

HL/Izvor: b92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime