Dejv Grol: Sanjam Tejlora barem tri puta nedeljno….

0
206
DEjv Grol, screenshot YouTube
Oglasi

S obzirom na to da zakon u Ujedinjenim Arapskim Emiratima strogo zabranjuje psovanje, zbog čega je čak predviđena kazna od godinu dana zatvora, Dejv Grol, frontmen grupe Foo Fighters je prilikom njihovog nastupa u glavnom gradu Abu Dabiju sebi vidno istakao podsetnik, tj. papir na kojem je velikim slovima pisalo: “Ne psuj”.

10 lekcija koje je Dejv Grol naučio tokom svojih 40 godina u rokenrolu…

Nastup grupe Foo Fighters u Abu Dhabiu održan je posle Grand Prix trke proteklog vikenda, a kako mu se ne bi omakla koja psovka tokom koncerta, Grol je velikim slovima na A4 papir sebi ispisao – “Ne psuj”.

Fotografiju sa koncerta objavio je muzički portal Consequence.net, a prema njihovom izveštaju, Grol se i osvrnuo na svoj podsetnik tokom nastupa i pokazao ga publici uz reči da je ovo verovatno prvi put u istoriji da ne psuje na koncertu. Takođe je spomenuo da bi se to vrlo verovatno svidelo i njegovom pokojnom prijatelju i bivšem bubnjaru benda Tejloru Hokinsu.

Pogledajte trejler za dokumentarac “Let There Be Drums!”, sa jednim od poslednjih intervjua Tejlora Hokinsa

Kako ga je već spomenuo, nastavio je da priča o njemu i u nastavku koncerta posvetivši mu pesmu “Everlong”, uz priznanje da ga sanja barem tri puta nedeljno:

– Sinoć sam sanjao da je ćelav s konjskim repom… kunem se, stvarno jesam. Sanjam ga tri puta nedeljno, ali sinoć je bio baš dobar san jer nije imao kosu ali je imao rep – rekao je publici Grol.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime