Deca iz vode… Koncert “Sećanje na Milana i Magi” 19. septembra u bašti KST-a

0
324
Oglasi
Milan i Magi/ Photo Promo (Deca iz vode)
Milan i Magi/ Photo Promo (Deca iz vode)

EKV tribute projekat Deca iz vode održaće 19. septembra u bašti KST-a koncert pod nazivom “Sećanje na Milana i Magi” i obeležiti 25 godina od poslednjeg beogradskog nastupa grupe EKV.

Koncert koji je Ekatarina Velika odsvirala na leto 1994. u rasprodatoj bašti KST-a bio je njihov poslednji beogradski koncert. Od tada je prošlo 25 godina a sećanje na Margitu Stefanović Magi koja je uz Milana bila od osnivanja grupe do kraja i dalje živi u srcima poklonika njihove muzike.

Milan i Magi/ Photo Promo (Deca iz vode)
Milan i Magi/ Photo Promo (Deca iz vode)

Udruženje “Deca iz vode”, koje okuplja kreativne osobe i poštovaoce dela Milana i Magi, manifestacijama u gradovima širom bivše Jugoslavije čuva sećanje na njih i reafirmiše stvaralaštvo grupe EKV putem projekcije spotova, filmova, fotografija i koncertnog izvođenja njihovih pesama.

– Veliko nam je zadovoljstvo i čast što će se kao specijalni gost pojaviti i Boško Stanojević Bole, poslednji basista EKV-a koji je svirao na tom koncertu – kažu Deca iz vode i dodaju:
– On će najpre evocirati uspomene na Milana i Magi kao i na taj koncert, a kasnije i svirati zajedno sa nama. Bole je danas basista grupe Kanda, Kodža i Nebojša, a pored toga drži časove gitare u KST-u.

Pre koncerta na velikom video bimu biće prikazani spotovi i fotografije koje su uradili članovi udruženja “Deca iz vode” a posetioci će čuti i kraće intervjue sa gostima.

Pored repertora koji obuhvata najveće hitove EKV-a sa svih albuma, specijal ovog koncerta biće i nekoliko pesama koje će biti odsvirane akustično, baš kao što su nekad Milan i Magi radili na EKV unplugged nastupima.

Po završetku koncerta DJ Matinee i Vule nastavljaju manifestaciju uz žurku i druženje do 4 časa ujutru.

Ulaznice za koncert “Sećanje na Milana i Magi” možete da kupite po promo ceni od 400 dinara u Felix shopu (TC Sremska), Yugovinyl storeu (Cetinjska 15) i KST-u. 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime