Daze, Ubili su batlera i Šajzerbiterlemon na žurki povodom Hali Gali kompilacije vol.2 u Kvaki 22

0
227
Šajzerbiterlemon/ Photo: Promo
Oglasi

Hali Gali kompilacija vol.2 uveliko se krčka, zato vreme isčekivanja prekratite dolaskom na žurke bendova koji će se na toj kompilaciji naći. Prva u nizu dešava već ove subote 25. novembra u Kvaki 22, a na njoj nastupaju: Daze, Ubili su batlera i Šajzerbiterlemon.

Hali Gali žurke se potom nastavljaju 8. i 9. decembra u Spratu u Cetinjskoj, i 19. januara u Kulturnom centru Grad.

24 minuta koje treba slušati “od početka do kraja”… Šajzerbiterlemon predstavio moćni drugi album “Na dugačkim poljima”

U pitanju je ekipa muzičara i autora koji su savremenoj muzičkoj sceni vratili duh uzbuđenja što je ovekovečeno na njihovoj prvoj kompilaciji koja ja izašla 2019. godine.

Četiri žurke imaju za cilj da skupe sredstva za završavanje drugog izdanja u što ranijem mogućem roku, ali isto tako i da podsete šta je to Hali Gali i koliko zapravo sve ovo kida.

– Dođite pre svega jer će biti brutalna svirka, a onda naravno i da podržite kompilaciju da bude još bolja – poručuje Hali Gali ekipa za Danas.

Pliš, Ubili su batlera i Sky Hook 26. novembra u klubu Fest

Nastup u Kvaki počinje u 21 čas, a tim povodom i bendovi pozivaju na žurku.

– Dugo smo čekali jedan mali klupski koncert u Beogradu, bez distance između benda i publike, i konačno smo ga dočekali. Ovo će biti samo prva u nizu beogradskih žurki na kojima ćemo skupljati sredstva da kako dolikuje završimo spektakularnu Hali Gali kompilaciju vol. 2. Pre nas sviraju divni novi članovi Hali Gali porodice, mladi bendovi Ubili su batlera i Daze, koje obavezno morate da čujete, a onda vam mi sviramo dok ne popadamo. Vidimo se u Kvaki! – poručuju iz sastava Šajzerbiterlemon.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime