Danijel Krejg objasnio zbog čega voli da ide u barove za homoseksualce

0
346
Oglasi
No Time To Die/Photo: imdb.com
No Time To Die/Photo: imdb.com

Brus Bozi voditelj je radio emisije “Lunch with Bruce” na radio stanici SiriusXM. Naziv emisije ne čudi jer je Brus član porodice Bozi koja je vlasnik restoranske franšize “Palm Restaurant” čiji je on  potpredsednik.

Ovako stoje stvari… Sledeće godine znaće se ko postaje novi Džejms Bond – i to neće biti žena

Osim toga, Brus je neskriveni homoseksualac ali i dobar prijatelj Danijela Krejga koga je ugostio u svojoj emisiji gde su, između ostalog, razgovarali o tome zašto glumac koji je godinama igrao ulogu Džejmsa Bonda voli da izlazi u barove za homoseksualce.

– Barove za homoseksualce posećujem odavno. Jedan od razloga je taj što u barovima za homoseksualce nema toliko tuča kao u drugim barovima – izjavio je Krejg objašnjavajući kako je kao mlad počeo da odlazi u te barove kako ne bi svedočio tučnjavama na kakve je nailazio u barovima koje su posećivali heteroseksualci.

Rasplakao se Bond, Džejms Bond… Evo kako se Danijel Krejg se oprostio od uloge tajnog agenta 007

– Barovi za homoseksualce su prava mesta za izlazak. Tamo su svi opušteni. A i možeš da upoznaš devojke koje su tamo dolazile iz istih razloga iz kojih sam ja dolazio.To je bio dodatan razlog za posećivanje tih barova.

Odabran najbolji Džejms Bond ikada… Anketa je bila velika, ali rezultati, kao i obično, diskutabilni

Tokom razgovora Krejg se prisetio njihovog druženja u takvom baru. Bilo je to 2010. godine,  u baru za homoseksualce Roosterfish u Venice Beachu u Kaliforniji. Kreg je rekao kako su imali prijatno veče, malo popili, na šta je glumac predložio da odu u bar. Ali, tamo su bili primećeni nakon čega su se mediji raspisali o tome.

– Bila je to prilično čudna situacija jer nismo uradili ništa pogrešno – zaključio je Krejg koji je dodao kako je svojevremeno želeo da se preseli iz Engleske u Kaliforniju koja, po njemu, ima “magičnu vibraciju”.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime