Danas počinje sedmi Mountain Music Fest na Divčibarama

0
263
Oglasi
Mountain Music Fest/Photo: Promo MMF
Mountain Music Fest/Photo: Promo MMF

Sedmo izdanje Mountain Music Festa počinje večeras, 12. avgusta na ski-stazi na Divčibarama i trajaće do nedelje, 14. avgusta.

Festival će u 17:30 otvoriti Musical Doctors, posle kojih će da nastupe Sevdah Baby live & Ivana Vladović, TBF i Bege Fank & BKO, a za zatvaranje prve večeri festivala biće zadužen sastav Different Kind of Jazz.

TBF (OK Fest 2021)/ Photo: AleX
TBF (OK Fest 2021)/ Photo: AleX

Drugi dan MM Festa, u subotu, 13. avgusta počinje u 12:00, kada posetioce svih uzrasta očekuje bogat program.

Za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji, dok će ljubitelji prirode moći da uživaju u orijentiringu, pravljenju šumskih parfema, panoramskoj vožnji žičarom i brojnim drugim aktivnostima.

Mountain Music Fest/ Photo: Promo
Mountain Music Fest/ Photo: Promo

Muzičke nastupe će na novoj Breza bini otvoriti Mutanti u 15:00 časova, a na glavnoj bini će od 18:00 nastupati Cotton Pickers, Deca Loših Muzičara, Sunshine i Vojko V.

Tokom celog dana dana, na Vinilu stejdžu će ploče vrte dvojac iz portugala – Funkamente, Peppe, DJ Goce i momci iz White City Soula.

Mountain Music Fest/ Photo: Promo
Mountain Music Fest/ Photo: Promo

Za dobro raspoloženje trećeg dana festivala, odnosno MMF afterday zaduženi će biti Bege Fank, Phat Phillie, Ljudski Maximum i Nezoob.

Za sve ljubitelje planine koji nisu stigli da obezbede smeštaj na vreme, organizovan je i besplatan kamp nedaleko od samog festivala.

Ulaznice možete da kupite na ulazu na festival, a za decu do 10 godina je besplatan.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime