Dame i gospodo, ovo sluša ceo svet… Oborili sve rekorde, za 24 sata – 98,3 miliona pregleda na YouTubeu. Mislite o tome…

0
313
Oglasi
BTS/Photo: facebook@bangtan.official
BTS/Photo: facebook@bangtan.official

K-pop senzacija ne jenjava, a jedan of fenomena su i BTS, koji novim singlom upravo obaraju sve rekorde slušanosti, čime dokazuju da su trenutno broj jedan bend na svetu. Svidelo seto nekom ili ne.

BTS spot za “Dynamite” novi je rekorder za najveći broj gledalaca tokom premijernog prikazivanja na Youtubeu. Zabeležen je otprilike dvostruko veći broj gledalaca od dosad najveće količine publike koja se uključila u gledanje premijere uživo.

Novi “Dynamite” video k-pop zvezda oborio je još jedan rekord: sa 98,3 miliona pregleda postao je najgledaniji video ikad unutar prva 24 sata od objave na YouTubeu.

 


View this post on Instagram

⠀ #BTS #방탄소년단 #BTS_Dynamite Group Teaser Photo 2

A post shared by BTS official (@bts.bighitofficial) on

Video za singl “Dynamite” u ovom trenutku, šest dana od objave, ima više od 200 miliona pregleda.

Za vreme premijere u petak, 21. avgusta, premijeru videa istovremeno je gledalo više od tri miliona gledatelaca. Zanimljivo je da je rekord koji su oborili u julu postavio još jedan k-pop bend: all-girl bend Blackpink sa singlom “How You Like That“, koji je privukao 1,66 miliona istovremenih gledalaca.

BTS-ova “Dynamite” njihova je prva pesma koja je u celosti na engleskom jeziku – ekipa iz benda je rekla kako to nije bio prvobitni plan, ali da ih je pandemija podstakla na objavu novog singla koji će proširiti njihovu globalnu bazu obožavatelja.

Uspelo im je. Kako i zašto, to je već druga i duga priča.

HL/Izvor: muzika.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime