Dado & Dol Magic Crew koncertno promovišu album “Naživo iz teatra” na “svom terenu” u Subotici

0
340
Dado & Dol Magic Crew/Photo: foto Damir Vujković
Oglasi

Posle beogradske promocije, bend Dado & Dol Magic Crew najavljuje promociju novog albuma “Naživo iz teatra” u svom gradu, u Subotici za 15. februar u 19.30h u pozorištu Kostolanji Deže (Trg žrtava fašizma br. 5)

Ovog puta, reč je o koncertnoj promociji na kojoj će bend odsvirati svih 10 pesama sa albuma, uz ozbiljnu koncertnu produkciju.

Ovako treba da izgleda mainstream… Dado & Dol Magic Crew predstavili CD “Naživo iz teatra”

Posle koncerta, u holu pozorišta, publika će biti u mogućnosti da kupi CD po promotivnoj ceni i da se druži sa bendom. Ulaz je besplatan.

Bend Dado & Dol Magic Crew dolazi sa krajnjeg severa naše države, iz Subotice, a nastao je krajem 2022. godine. Bend čine od iskusni muzičari: Damir Dado Dolmagić (pevač i gitarista), Zoran Dukić (gitarista), Mario Borenović (bubnjar) i Robert Garai (bas gitarista).

Dado and Dol Magic Crew Subotica

Album “Naživo iz teatra” snimljen je uživo na sceni pozorista u Bačkoj Topoli. Autor tekstova, muzike i aranžmana je Damir Dado Dolmagić. Mix zvuka na izdanju je radio Viktor Kesler (Studio Kesler).

Album “Naživo iz teatra” dostupan je u digitalnom izdanju na svim relevantnim muzičkim platformama, a CD se može kupiti putem sajta www.multimedia-music.com kao i na svim prodajnim mestima Multimedia Music.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime