Da li znate da je prvi pravi fan Grete Van Fleet bio – Tom Henks…

0
135
Tom Henks/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

U toku karijere, Tom Henks ne samo da je dobio mnoge važne nagrade, već je zaradio i status kulturnog fenomena koji i dalje privlači pažnju i dobija velike uloge.

Oprobao se u različitim žanrovima, od romantičnih komadija pa do intenzivnih drama, a u toku ove godine videli smo i prvu saradnju sa Vesom Andersonom na filmu “Asteroid City”.

Tom Henks zna ko bi bio najbolji novi Džejms Bond…

Nikad nije krio filmove koji su uticali na njega, a oni idu u rasponu od filma “2001: A Space Odyssey” Stenlija Kjubrika pa sve do ostvarenja “Boogie Nights” Pola Tomasa Andersona.

Kada je o muzici reč, Henks je jednom prilikom istakao Beatlese kao bend koji je napravio “najbolju muziku u svim generacijama” i izdvojio pesmu “There’s A Place” kao jednu od svojih najomiljenijih.

Tom Henks pri put progovorio o nastavku “Foresta Gampa”: Bilo je razgovora…

– Ovo je jedan od onih trenutaka sa pravim vremenom i mestom… Kada dođete u određene godine, tražite muziku koja će biti vaša i samo vaša. Ovo im nije veliki hit, ali za mene je to bilo rođenje Beatlesa.

Međutim, osim Bealsea, postoji jedan noviji rok bend koji Henks obožava, a reč je o američkom sastavu Greta Van Fleet.

On je zavoleo njihovu muziku još pre nego što su objavili prvi album “Anthem of the Peaceful Army” 2018. godine, a sve to igrom slučaja.

Tom Henks prodaje svoju “peglicu” na aukciji… Biće to najskuplje plaćen Fiat 126p u istoriji

Kako je njegova supruga snimala nešto u studiju, Henks se našao u istom prostoru sa momcima iz benda i, nakon što je čuo kako sviraju, javio im se i pohvalio ih.

Momci su se još tada pohvalili na tadašnjem Twitteru da je veliki glumac “odobrio” njihov album.

HL/Izvor: faroutmagazine

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime