Da li ste ikada videli Vina Dizela sa kosom? Uznemirujuči snimci… 😀

0
244
Vin Dizel, screenshot
Oglasi

Vin Dizel jedan je od najprepoznatljivijih glumaca u Holivudu, kako zbog odličniih akcionih filmova, tako i zbog ćelavosti i nabildovanog tela.

Zato su mnogi bili šokirani kada su ga videli sa kosom, u filmu iz 2006. godine.

U malo poznatoj drami “Find Me Guilty”, čija se radnja odvija tokom osamdesetih godina 20. veka, Dizel igra mafijaša Džekija Di Norsija koji je stvarno postojao i koji je sa svojih 20 saradnika bio u zatvoru više od godinu dana čekajući početak suđenja za reketiranje.

Vin Dizel objavio debitantski singl… možda bolje da nije…

Njegov lik odlučuje da otpusti svog advokata i da zastupa sam sebe. Iako je to bila lukava odluka, na kraju je dobro došla njegovim saradnicima jer su proglašeni nevinim po svim tačkama optužnice u procesu koji je postao najduže federalno suđenje u istoriji Amerike, navodi index.hr.

Dizel je zbog uloge morao da nosi periku kako bi ličio na Di Norsija, a slike iz filma postale su viralne na društvenim mrežama jer su ljudi šokirani njegovim izgledom sa kosom. Glumac je gotovo neprepoznatljiv.

Vin Dizel se prisetio Pola Vokera: Samo kad bih mogao da vratim vreme, da mu ne dozvolim da ode na taj put…

“Find Me Guilty” ima 63 posto pozitivnih ocena na Rotten Tomatoesu, a kritičari su ovaj film opisali na sledeći način:

“Preterana dužina i naporan narativ filma sprečavaju ga da dostigne svoj puni potencijal, ali izvedba Vina Dizela je vredna gledanja”.

Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime