Da li je Liv Tajler biološka ćerka frontmena Aerosmitha? U papirima ne piše tako…

0
849
Oglasi
Liv i Stiven Tajler/Photo: printscreen/facebook
Liv i Stiven Tajler/Photo: printscreen/facebook

Stiven Tajler bio je frontmen Aerosmitha od njegovog osnivanja, pokrenuvši bend s većinom trenutne postave. U privatnom životu imao je više brakova i veza tokom svoje muzičke karijere i ima četvero dece. Ali, da li je i glumica Liv Tajler (43), poznata po ulozi u “Gospodaru prstenova”, njegova ćerka?

Steven je dobio ćerku s manekenkom Bebe Buel, a Liv je rođena 1. maja 1977. Iako se Bebe porodila nakon veze sa Stivenom, ćerki Liv nije govorila o ocu. Glumica je odrasla verujući da joj je biološki otac rock zvezda Tod Rundgren. Takođe, Stiven u tom periodu takože nije imao pojma o tome da ima ćerku.

NA ZADNJEM SEDIŠTU STIVENOVOG AUTA… KAD FRONTMEN AEROSMITHA UZME USNU HARMONIKU…

U intervjuu za magazin Wonderland iz 2011. godine, Liv je ispričala:

– U osnovi, kada sam se rodila, Tod je odlučio da bi trebalo da imam oca i upisao svoje ime u moju krštenicu.

– Znao je da postoji šansa da možda nisam njegova, ali… potpuno me podržao i prošao kroz neverovatne probleme sa mnom. Nekako sam prestala da ga zovem tatom, ali znate, kad je… On je najviše, mislim, tako sam mu zahvalna, imam toliko ljubavi prema njemu. Znate, kad me uhvati, čini mi se kao pravi tata. I vrlo je zaštitnički nastrojen i jak – emotivno je ispričala Liv.

 

❤️ On a date with my daddy ❤️ @iamstevent on our way to the nyc Givenchy show @riccardotisci17 ❤️ so excited!!!! @givenchyofficial

http://www.whosay.com/l/Vctb1DV

Posted by Liv Tyler on Monday, September 14, 2015

Dakle, Stiven jeste biološki otac Liv Tajler, ali on vrlo dugo nije bio deo njenog života, dok je Tod većinu njenog detinjstva igrao očinsku ulogu.

Liv je saznala istinu o svom ocu kad je imala 11 godina, iako je Stivena upounala jopš kao osmogodišnjakinja.

Sve do pre desetak godina činilo se da njih dvoje nikada neće uspostaviti blizak odnos.

– Znate, taj odnos je još uvek nekako težak. Jako je zauzet, moj tata – govorila je tada Liv.

Nedavno je s puno simpatija prila o svom ocu u emisiji Džimija Kimela.

– On je sjajan izvođač. Na sceni ostavlja srce i oduševljena sam da i dalje to radi – rekla je Liv o rok legendi. – Ali i dalje radi stvari kojih me je sramota – naskače na mirofon. Postoje snimci svuda i uvek me sramota kad vidim – uz osmeh je ispričala Liv Tajler,koja je, da podsetimo, još davne 1994. zajedno sa Ališom Sliverstoun bila zve legendarnog spota benda Aerosmith za pesmu “Crazy”.

HL/Izvor: exspress.co.uk

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime