“Da l’ iko misli na mene”… Šabačka grupa LU predstavila novi singl

0
222
LU/ Photo: Predrag Ilić
Oglasi

Posle debitantskog singla “Ne mogu ništa sam”, šabački trio LU predstavlio je novu pesmu pod nazivom “Da l‘ iko misli na mene”.

Pesma je dostupna na svim digitalnim platformama, YouTubeu i bandcampu. Singl je iz edicije Zeleni kačket, koja u okviru kolektiva Pop depresija-Kišobran-Anderklas promoviše mlade bendove i njihovu muziku.

Grupa LU će biti specijalni gost na promociji albuma bendova proto tip i Sitzpinker 10. novembra u Amerikani Doma omladine Beograda .

Photo: Promo

Pesma je snimana tokom proleća 2023. godine, u isto vreme kada je nastao i prvi singl, a za snimanje, miks, produkciju i pomoć oko aranžmana zadužen je bio Uroš Milkić u Down There Studiju na Novom Beogradu.

Da l‘ iko misli na mene” vapaj je čoveka koji traži i želi ljubav i koji se ne miri sa stanjem u kojem se baš ništa ne dešava.

Početkom leta bend je snimio dve trećine pesama koje su predviđene za debitantski album. Do kraja godine objaviće još jedan singl, pa sledi još jedan sešn u studiju i time bi trebalo da bude kompletirano snimanje. Album je planiran da izađe na proleće 2024. godine.

Bend LU postoji od 2021. godine, a čine ga: Mario Đurić (bas), Živorad Popović (bubnjevi) i Ivan Bilan (gitara i vokal).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime