Crna lista predgrupa bendu KKN na velikom beogradskom koncertu

0
583
Oglasi
Kanda kodža i Nebojša (OK Fest 2021)/ Photo: AleX

Veliki beogradski koncert i promocija novog albuma “Beton“ (Mascom Records) grupe Kanda kodža i Nebojša održaće se u petak, 3. marta u Domu omladine Beograda.

Karijera grupe je u tesnoj vezi sa navedenim prostorom kom su se u različitim fazama svog rada uvek rado vraćali.

Veliki beogradski koncert grupe Kanda kodža i Nebojša u martu 2023. u Domu omladine

Objavljivanja izdanja “Beton” je prilika da se publika ponovo okupi u ovom prostoru i sa bendom podeli radost jedinstvenog koncertnog ugođaja.

Crna lista/Photo: Nebojša Babić (Mascom promo)

Muzičku podršku u vidu predgrupe i čast da zagreje publiku imaće bend Crna lista.

Pioniri beogradske pank scene okupili su se posle 40 godina i pod nazivom Crna lista objavili tri singla “Ipak bojim se rata“, “Moja borba“ i “Tebi dajem sve“.

Crna lista vratila pank Beogradu…

Njihov debitantski album je jedan od zapaženijih u prošloj godini, a njegova koncertna promocija u prostoru kluba Bistro Mali Pijac bio događaj koji je izazvao veliku pažnju javnosti i medija.

Povodom nastupa u Domu omladine članovi benda su izjavili:
– Zahvalni smo najvećem beogradskom rokenrol bendu Kanda, Kodža i Nebojša što ćemo našim nastupom uveličati njihovu svečanost. Ujedno bismo zamolili naše fanove da ostanu kod kuće kako ne bi pravili nepotrebnu gužvu. Sviraćemo još.

Crna lista… Karika koja nedostaje, ili popravni ispit za beogradsku pank generaciju

Grupu Crna lista čine: Vojislav Bešić – gitara/glas (ex Bezobrazno zeleno), Loka – gitara/glas (ex Defektno efektni/Urbana gerila), Aleksandar Đukić – bas gitara/glas (ex TV Moroni), Goran Sinadinović – gitara (ex Petar i zli vuci) i Relja Obrenović – bubnjevi (ex Petar i zli vuci).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime